Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

С какво ще свързваме този четвъртък

Видяна: 29585 пъти

Овен
По обед Слънцето навлиза в знака на хармоничния ви Лъв. Търсете покровителство и подкрепа от шефовете и от тези, от които по някакъв начин зависите. Родените около 1-5 април ще изживеят трудни моменти. Луна и Меркурий са в пречупващи аспекти със Слънцето ви. Очертават се канфликти и проблеми на работното място, остра конкурентна битка и нелоялно поведение.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес е важно да се смири амбицията, да се работи повече в полза на другите, на близките и децата. Направете жестовете, които някой очаква от вас. Никъде на отивайте без подарък и ще си спестите неудобните моменти. Ледовете се топят. От утре Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Девата, а това ще ви върне към любими занимания и към хората, които цените и обичате.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на колелото. Вече се грижите само за себе си и поставяте на първо място нуждите на дома и работата си, а не желанията на някой друг. Внера навлиза в нехармоничната ви Дева и застава в опозиця на Юпитер. Ще се стопират социални инициативи и обещаното да се даде или дари няма да стане. Днес Слънцето навлиза в Лъв, дава сила и предимства на признатите шефове и авторитети.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят е изпълнен със събития. Предстоят неочаквани рокади на всички нива в живота ни. Венера навлиза в Дева, а Слънцето в Лъв. Настава време за промени поради готвените рокади. Адаптирайте се. Променете прическа и визия, опитайте да направите впечатление и да привлечете погледите. Вероятни са проблеми на работното място за тези, които не се постараят.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден на генерална промяна в обстановката. Рано сутринта Венера напуска Лъва и отива да стимулира любовния живот и артистичните изяви на Девата. Слънцето навлиза във ваши язнак в 14ч. 28 мин. по Гринуич и насочва усилията ви повече в една творческа и амбициозна посока. Чувствата остават на втори план. Лесно с усвояват нови знания. Намерете кой да свърши баналната работа.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
С навлизането на Слънцето в Лъв навлизате в сатурнова дупка. Днес Венера навлиза във вашия знак и ви настройва не само любовно, но и творчески. Може да създадете своя шедьовър в следващите дни и да постигнете максималното в посока на дизайнерски и лечебни проекти. Важното е да не се претоварвате с неприятна работа, а да действате по линия на вдъхновението от любовта.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Денят носи промени в плана за колеги и близки, а това ще наложи и вие да коригирате планове и намерения. Изнервяте се. Родените в първата декада са в конфликт с определена група хора. Намерете начин да разрешите спорове и конфликти. В този ден полезните мисли лесно се реализират на практика, а и полезните вещества ще се усвоят чудесно от организма ви. Доставете си ги.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва, но пък Венера ще напусне Лъва и вече ще е по-благосклонна към личните ви връзки. Ориентирайте се към разтоварване и почивка. Интимните връзки поместоработа, може доста да ви навредят. В живота ви до един месец ще господстват силни авторитети, трудно ще се справяте с нечии изисквания и претенции към вас.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
От днес Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва, а Венера в нехармоничен от знака на Девата. Вероятно е любовните връзки да отстъпят място на служебните задължения. Някой ще се размине с почивката, но пък може да замества шефа или да си извоюва престижна позиция в бизнеса. Колелото на съдбата ще се завърти, ще получите предимство в работата.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на генерални рокади в професионалния ви и личен живот. Слънцето вече не ви гледа в опозиция, а навлизащата в Дева Венера ще стимулира любовния ви живот, творческото ви и артистично вдъхновение. Може да намерите лек за всяка болка или проблем. Ще се окажете нужни и ценни съветници за някого. Това ще ви донесе повишение, но и отговорностите ви ще нараснат.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
От днес Слънцето ще ви гледа в опозициия от знака на Лъва, но Венера ще навлезе в Дева и ще стимулира творческата ви активност. Шефовете ще очакват повече от вас. Мъчително ще вървите към повишение, но ще докажете талантите си. Ден на колелото. Тръгвате нагоре, изплувате от застоя, но и висока цена ще трябва да платите. Отношенията с родители и деца са обтегнати. Налагате забрани.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Венера навлиза в Дева и застава в опозиция на Юпитер от Риби. Някой може да вземе решение за раздяла. Денят се свързва с пръстена и с колелото, с обвръзването, което вече дотежава или с намерението да предложите или да ви предложат брак. Проблемът е, че в отношенията има трети, който ще страда. В такъв момент съвети не се дават, всеки сам трябва да решава и преценява.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
22 Юли 2021 година