Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Дали сте лоши или добри според кариерата

Видяна: 22160 пъти

В тази статия ще разгледаме под лупа всяка една зодия според тяхната кариера. Дали са добри, или лоши? Дали са напористи, или се носят по течението? Нека разберем:

Овен
Ако сте Овен, вие сте естествен лидер на работното място. „Те са истински предприемачи. Овенът винаги е в режим:„ Аз съм тук. Знам какво правя. И всички останали ме следват."
Телец
Телецът представлява пребиваването в осезаем свят. Телецът е по-скоро с нагласа: „ Дайте ми нещо съществено. Искам да изградя сигурност и искам да мога да харесвам работата с неща, които са реални, физически обекти". Така че, тези, които са зодия Телец може да обмислят банково дело, финанси, работа, свързана с природата и Земята.
Близнаци
Близнаците са знак за интелигентност и комуникация. Бихте били страхотен писател, редактор, а също и страхотен човек да работите в екипи, защото Близнаците са знак за партньорство. Може да имате две отделни кариери, които се случват едновременно. Те може да са писатели, но след това стартират и собствена линия за грижа за кожата, или могат да бъдат редактор, но тогава те също имат странична бизнес идея, като мобилно приложение, например.
Рак
Ракът е знакът на възпитателя, също представящ домашния живот и домакинството. Ако сте Рак може би наистина бихте искали да работите от вкъщи. Или поне да работите в комфортна обстановка, която се чувства като домашна, с колеги, които се чувстват като семейство. Вероятно процъфтявате в грижи за деца, психология или друга подобна професия.
Лъв
Ако сте Лъв, то искате кариера, в която можете да помагате на другите, но също и такава, която не е зад кулисите. Това е човек, който се нуждае от работа, където ще да бъде публично признат. Лъв е сърдечен, отворен и щедър знак, който, разбира се, иска много признание, но също така ще даде много от себе си обратно.
Дева
Девите са изключително аналитични и големи перфекционисти, така че винаги ще вършат добра работа. Можете да се доверите, че Дева ще предприеме каквато и да е задача и ще я изпълни наистина красиво. Работят с визия, което им позволява да подобрят нещата и процесите на всяко работно място, така че опции като консултант, мениджър, счетоводител - всичко, което изисква да бъдат ориентирани към детайлите - са страхотни за тях.
Везни
Везните са представени от везните на справедливостта и гравитират към роли, които включват справедливост и хармония - като адвокат. Тези, които не се чувстват привлечени от закона, може да са в изкуството, защото ги е грижа за красотата и хармонията.
Скорпион
Ако сте Скорпион значи, че обичате да контролирате и някой, който агресивно преследва вашите цели. Не обичате да се занимавате с повърхностното и ви е приятно да навлизате в дълбините на човешката психика. Психологията и науката са чудесни области за вас. Особено ако може да имате ръководна роля там.
Стрелец
Стрелецът наистина обича да учи за други култури, обича да чете книги за различни места и всъщност много обича да пътува много. Така че всяка роля, при която те могат да пътуват физически или психически - отиват на нови места, на които умът им не е бил преди, и се учат, за да разширят своя кръгозор - работи добре. Страхотните възможности за кариера включват философ, професор, антрополог или искане да бъдете преместен в международен клон на настоящата ви компания.
Козирог
Козирогът е бизнесменът, който облича костюма си и наистина се радва на своята идентичност като професионалист. Вие сте много организирани, обичате да поемате отговорност и работите добре в управленски или административни роли. Обичате да командвате чрез личен пример.
Водолей
Водолеят е знакът за промяна в иновациите в технологиите. Водолеите трябва да бъдат в среда, в която да могат да размишляват, да бъдат възнаградени за неортодоксални идеи и да играят ролята на мечтател или идеалист. Освен това сте страхотни в работата в мрежа и вероятно ще се справите добре в маркетинга, връзките с обществеността и комуникациите.
Риби
Рибите са подходящи за творческа кариера или роли, които да помогнат на другите. Рибите наистина са в контакт с емоциите и креативните настроения на другите хора, така че наистина са дълбоко емпатични. Те са гъвкави и могат да се впишат в почти всяка среда, защото могат емоционално да засекат нуждите на другите. Подходящи професии за тях са художник, психолог, медицинска сестра или инструктор по йога. /Actualno.com

Публикувана на
21 Юли 2021 година