Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво се препоръчва този вторник

Видяна: 28304 пъти

Овен
Ден за подписване на нови договори, за старт на нова лична програма, за влизане в нова продуктивна и перспективна среда. Символиката е корона и меч на хребета на планината. Ще постигнете високи успехи и ще се докажете, ще забиете меча на личната си амбиция на място, което ще ви осигури просперитет и материални възможности в бъдеще. Действайте активно.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Навлизаме в един от най-мощните енергийно дни в месеца. Енергията Кундалини се активизира, събуждат се скритите сили в организма ни. Това ще помогне да немерите изход от всяко положение и да постигнете целите си. Може да разрешите няколко проблема. Само не се претоварвайте. Отхвърляйте задачите по степен на важност и една по една. Добре е да се започне диета до пълнолунието.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес пасивността е нежелателна, но не бива да се прекалява с натоварването и със страничните връзки. Добре е да стартирате прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. Започнете диета до пълнолунието, прочистете и връзките си от всичко вредно и пречещо. Родените в първата декада ще имат юридически проблеми и ще се изнервят по опашки. Спазвайте правилата.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Подържайте активността си от предните дни, но не се проуморявайте. Не се препоръчва пасивност, но и прекалената активност е губеща и разболява. Добре е да се започне диета и да се направи разчистване у дома. Разчистете и терена на връзките. До два дни може да имате проблеми точно с хората, с които днес не ви се иска да се разделите, а пробойната в отношенията ви расте.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Време е за активни и целенасочени действия в изгодна за вас посока. Пасивността е вредна и може да ви разболее, ако позволите енергията ви да остане неизползвана и да се скапе в някой орган. Бъдете настойчиви, гонете си интереса, търсете нови контакти, преговаряйте с партньори, с шефове и доставчици и се опитайте да сключите изгодни договори. Всяка ваша инициатива ще носи полза.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес на пътя ви се залагат капани от свои и чужди. Очертават се неравностойни битки с конкуренцията, която използва предимства. Трудно ще постигнете замисленото, ще се налага да се трудите извънредно и то за по-малко пари или облаги от уговореното. Очертават се и проблеми със закона за родените в първата декада. Не е добре да имате любовни връзки поместоработа.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Един от дните с особено силна енергетика. Не може да си позволите пасивност. Вземете важно решение и страна в споровете у дома или на работното място. Днес не може да нямаш мнение или да не знаеш какво предстои, какво търсиш и искаш. Излейте навън насъбраната амбиция. Добре е да се сключат нови договори и да се приемат нови оферти. Станете част от важни съвместни дела.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес ще постигнете напредък в преговори, ще получите работата или поръчката, за която кандидатствате и ще разширите територията си на влияние. Добре е да се подписват нови договори, да се преговаря за цени на стоки и услуги и да се търсят начини за внедряване на по-добра житейска позиция. Не оставайте пасивни, защитете личните си позиции и интереси и тези на семейството.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Луната навлиза в Стрелец и сключва предизвикателни аспекти с Юпитер и Венера. Спазвайте закона, независимо в какви отношения влизате. В момента някой следи действията ви под лупа, независимо дали се касае за работа или за любов. Нищо не може да се скрие и покрие. Водете честна игра и политика и всичко ще е наред. Пасивността е вредна, но е нужна предпазливост.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на меча и короната. Победата ще се постигне със сила. Денят е високо енергиен. Всичко да се прави с внимание. Използвайте отроботена стратегия. Конкуреницята се активизира, всеки търси по-добро място за себе си и семейството. Не може да си позволите изчакване и пасивност, защото някой бързо ще ви измести. Въпросът е докъде може да се стигне с натиск и амбиция.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден на високите енергии, амбиции и цели. Не се препоръчва изчакване. Край с обмислянето и планирането. Действайте активно в посока на личните си приоритети. Ако точно сега останете пасивни напрежението ще нараства и може да се стигне до душевни и физически експлозии. Решете проблема, който ви мъчи. Направете крачката и не мислете толкова за нараненото си его.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Родените в първата декада ще попаднат в задръстващи положения. Старайте се да спазвате закона и предписанията, за да не пострадате и загубите предимствата си в живота и на работното място. Изискванията към вас нарастват, но и претенциите ви са големи. Ласно може да стигнете до пренапрежение, до душевна и физическа експлозия. Намалете темпото и почивайте повече.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
20 Юли 2021 година