Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как да прекараме тази неделя

Видяна: 25193 пъти

Овен
Денят е благоприятен за преместване на по-добро място за работа и живот, за покупка на рогати животни и домашни любимци. Посетете панаири, изложби и търгове. Обърнете се към по духовни занимания и запознайте децата с някои окултни форми на физкултура. Вечерта може да ви потърсят с изгодно делово предложение за съвместна дейност. Проблемите ви бързо ще се решат.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Спазвайте правилата на пътя, ограничете вредните връзки и бъдете внимателни в чувствата и отношенията. Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Попадате в капани на страстта и влизате в противоречия с любими и близки хора. Скрити чувства излизат на показ и причиняват болка. Вечерта ви предстоят неприятни обяснения у дома, а утре и на работното място.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
До обед се движете в компанията на близки хора. Вечерта сте близо до таен източник на сила и ресурси. Очертават се сбирки в тесен кръг. Ще се взимат важни решения. На 19-и може да подпишете изгодни договори и да се срещнете с бъдещите си партньори и съмишленици. Уредете бързо нужните формалности, защото в следващите два дни за всичко ще ви трябват повече усилия и пълномощия.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Сутринта е добра за преместване, пътуване и промяна в интериора. Контролирайте чувствата и не позволявайте на емоциите да ви завладеят и вкарат в разправии. От обед излизате на прав участък, близо сте до своите източници на сила и подкрепа и се чувствате добре. Силата ви блика като фонтан, с всичко ще се справите. Ден за ремонти и строителни дейности. Стъпвате на сигурна база.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес нагазвате в тресавище от неуредени отношения и връзки. Сменете подхода, дайте си сметка, че сте сбъркали и се коригирайте, а не бързайте да търсите вината в другия. Вечерта се приберете навреме. Не играйте хазартно, не влизайте в казиното. Каквото загубите трудно ще възстановите. Отношенията и разговорите с родители и деца излизат от рамките на добрия тон.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Прекарайте този ден в тесен приятелски и семеен кръг на тихо и спокойно място. Подредете приоритетите. Не започвайте амбициозни проекти и не се включвайте в състезания. Някой ще натрупа точки чрез вас. Необходима ви е самозащита от чернотата наоколо. Ще се почувствате ощетени и изолирани, ако попаднете в несвойствена среда. Партньорите ви там и без вас ще се забавляват.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ограничете контактите с хора, които ви предизвикват и действат негативно. Събуждате се след мъчителни сънища, на които не бива да обръщате внимание. И те са част от провокациите на този ден. Следобед потърсете приятели, стопете дистанциите. Може да започнете да правите нещо несъзнателно и точно то ще ви извади от застоя и конфликтите. Вземете решение за преместване.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на конфликти и проблеми в общуването. Внимавайте при пътувания, спазвайте дадените обещания. Необходима е активна самозащита. Не отговаряйте на провокации независимо с какво ще ви подразнят. От нещо дребно ще пламнат семейни войни. Не започвайте нищо ново. Може да се излъжете в преценката и да направите губещ ход. Контролирайте емоциите и прикривайте чувствата.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Съветът на деня е да контролирате играта на чувствата и да не си позволявате да изпадате в екстремни емоционални състояния. Движете се в златната среда на отношенията и не правете никакъв избор. Доверете се на опита и бъдете благоразумни. Ако повторите старите грешки в любовта до три дни може и да се разделите или да се съберете със стара връзка. Стъпвайте на пръсти.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на преустройства, преместване и обрати в отношенията. Бъдете скромни в исканията и не започвайте нови инициативи. Днес и мнението ви може да се окаже погрешно затова не настоявайте и не се ловете на бас. Засилват се тенденциите към хипертонии и невралгии. Простете на тези, които са ви обидили. Девизът на деня е благоразумие основано на опита. Не повтаряйте старите грешки.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Родените в първата декада ще се сблъскат с несъвместими спрямо разбиранията им отношения. Ще трябва или да се нагодите и да простите или да се дистанцирате и прекратите неприятните и губещи връзки. Много неща ще се правят скрито покрито. Не е нужно и вие да се афиширате или да разголвате душата си пред всеки. Денят е добър за покупка на домашен любимец, той ще ви е предан.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес и утре Луната от Скорпион сключва перфектни аспекти с Меркурий от Рак и Нептун от Риби. Ще намерите изход от напрегната ситуация, ще уредите пътуване или гостуване, което в бъдеще ще промени професионалния ви избор или местоживеенето. Ще бъдете подлагани на различни влияния, ще усетите кой мисли и са грижи за вас и на кой не му пука за нуждите и притесненията ви.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
18 Юли 2021 година