Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Поза лотос: Най-интимната секс поза

Видяна: 128200 пъти

Искате да разнообразите сексуалния си живот, като опитате нова секс поза? Поза лотос е изключително интимна и подсилва връзката между партньорите по време на секс.
Ако сте почитатели на интимния секс, в който не само се наслаждавате на физическото удоволствие, но и на свързването с партньора си, опитайте секс поза лотос.

Тя е лесна за изпълнение – мъжът е седнал с кръстосани крака, а жената седи с лице срещу него, обхващайки тялото му с краката си. Секс позата лотос позволява на двамата партньори да бъдат много близо един до друг, да се прегръщат, целуват и гледат в очите, докато правят секс, което неминуемо засилва интимността.
Предимства на секс позата лотос
По-интимна връзка с партньора: Както вече стана ясно, позата лотос засилва интимността между партньорите. В зависимост от настроението на двойката, секс позите могат да варират. За по-дълбоко проникване кучешката поза е много подходяща. Когато партньорите са уморени, какво по-подходящо от поза лъжичка? Поза лотос е за моментите, когато копнеете да се свържете по един интимен начин с партньора си. Включете целувки, прегръдки, контакт с очите, синхронизирано дишане и по-бавни движения.
Стимулиране на клитора: Когато има двойно стимулиране на женската интимна зона, това определено увеличава шансовете за достигане до оргазъм. Секс позата лотос дава възможност за стимулиране на клитора едновременно с проникването.
Древен произход: Всъщност позата лотос е новото наименование на най-известната тантрическа поза „yab-yum“. Това, което прави позата лотос тантрична, не е конфигурацията на телата, а начинът, по който партньорите правят секс. Тантра сексът означава човек да бъде отдаден на момента, а не върху някаква бъдеща цел (достигане на оргазъм например). Дишането е изключително важно, както и по-бавните движения.
Еротични думи: Позите лице в лице винаги са подходящи за еротични разговори или просто за споделяне на еротични думи, свързани с усещанията по време на секса. Дори по-силното дишане или пък стенанията са начин за увеличаване на възбудата.

Публикувана на
17 Юли 2021 година