Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише тази сряда

Видяна: 24034 пъти

Овен
Ден за разговори и подкрепа от чужбина. Поне една пречка ще се махне от пътя ви. Водете преговори, търсете нова работа в чуждестранна фирма. Някой купува еднопосочен билет. Ще видите живота, действията и личната си инициатива в една по-далечна перспектива. Добре е за взимане на важни решения. До утре на обед направете крачката, която отдавна подготвяте и планирате.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес може да намерите верни съюзници в далечни места. Някой получава и покана за работа или урежда стипендия за учене. Разчиствате терена на връзките, отношенията се изясняват и преговорите вървят гладко. Не е време за мрънкане и недоволство. Поглъщаме и усвояваме енергия от космоса. Ще се почувствате презаредени и ще намерите търсената подкрепа и разбиране.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес и за родените във втората декада ще има повече проблеми и неприятни новини вероятно от чужбина. Време е да промените уговорки и задания на базовите договори и да подпишете нови споразумения. Ще откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Време е да се разпределят роли, средства и отговорности. Правите личен контакт и получавате прозрение за бъдещето.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес е добре да се действа с делекобойните оръжия. Водете преговори с шефове или фирми от чужбина, обадете се на приятели и близки извън страната. Може да получите изгодно предложение за съвместна работа и дейност. Дори и за малко, но слънцето на късмета ви ще се покаже. Ще намерите начин да се промушите и през игленото ухо на закона и да осъществите успешни сделки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден за методична и къртовска работа, за преговори с клиенти и фирми от чужбина и за напасване на отношенията в една по-далечна делова перспектива. Ще получите предложения и насоки, ще ви се обаждат тези, за които си мислите. Ден на прозрение, за всичко може да се намери нужното решение. Сънищата ви показват това, с което трябва да приключите в следващите дни.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за привличане на съмишленици и от чужбина. Може да получите предложение за работа или за различни делови участия. Осъществявате контакт с точните хора. Ден на телепатичните връзки. Може да получите отговор на свое запитване за условията за учене или работа в чужбина или тук в чуждестранна фирма. Преградите отпадат, ще получите и нужното финансиране.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес връзките с чужбина променят нагласи и поведение. Получавате чаканата подкрепа и поне една преграда се маха от пътя ви. Ден на телепатичните контакти. Обаждат се тези, за които си мислим с предложения и покани устройващи и двете страни. Ще си дадете сметка за истинската причина или цена на връзката ви с някого. Мислете и действайте с перспектива за бъдещата работа.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Този ден помага да разширите териториите си на влияние. Получавате подкрепа от чужбина и виждате светлина в тунела от грижи. Ден на жерава излизащ от облак. Положението се разведрява, вече дишате по-спокойно и намирате начин да се измъкнете от създадените в миналото проблеми и неудобства. Може да уредите документи за престой в чужбина, да разервирате билет или да заминете.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на невъзвръщенците. Родените във втората декада ще имат проблеми с документи и разрешителни за престой и пътуване извън страната. Не следвайте пасивно чуждия път и съветите на хора, които имат друго положение в обществото и в живота. Ще се наложи да правите безплатни услуги и да вършите нещо не съвсем законно, за да удовлетворите нечии искания.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за преговори с хора и фирми от чужбина, за уреждане на разрешителни и документи за работа и престой извън страната. Потърсете тези, на които може да разчитате за подкрепа. Направете заверки и регистрации. Ще уредите проблем, който отдавна ви мъчи. Доверете се на предчувствието и усещанията си. Променете програмата си в движение и ще си спестите време и средства.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес може да получите предложения и покани от чужбина и да станете част от нов и проспериращ екип. Не се отказвайте прибързано от старата си работа и от старите делови връзки. Изпълнете си договорите и се разплатете, след което вече може да тръгнете по новия си път. Ще успеят повече тези, които успешно съчетаят старите с новите дейности. Настройте се творчески и комбинативно.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на противопоставяне и откази. Луната е в опозиция на Нептун от Риби. Трудно уреждате документи, особено във връзка с пътуване или учене в чужбина. Отлагате заминаване или променяте дестинацията. Не мислите и не действате в една посока дори и с най-близките си хора. Ден на раздалечаване. Вероятни са раздели и промени в състава, който заминава или остава.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
14 Юли 2021 година