Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Ерогенната зона на всяка зодия

Видяна: 168840 пъти

Благодарение на ерогенните зони коленете ви омекват. Те ви помагат да се възбудите максимално и да изпитате незабравимо удоволствие по време на секс. При всеки човек ерогенната зона е различна. От какво се възбужда всяка зодия, според звездите:
Овен: Главата
Овенът ще бъде лесно възбуден чрез еротичен масаж на главата или мека ласка на лицето, а играта с косата направо ще го подлуди. Предпочитат грубостите пред нежните ласки и обожават да ги дърпат за косата.
Телец: Шията
Зоната на удоволствие на Телците е невсякъде около врата. Телецът е считан за най-чувствения знак в зодиака. Целуването по врата може да го доведе до екстаз.
Близнаци: Ръцете
Близнаците си падат по любовната игра по време на секс. Докосвайте ръцете, смучете пръстите и целувайте раменете им. Дразненето е едно от любимите им забавления.
Рак: Гърдите
Най-чувствителната зона на Раците са гърдите. В секса искат интензивна интимност и дълбоки сесии. Ако наистина искате да възбудите Рак, тайната се крие в гърдите и зърната им.
Лъв: Гърбът
Лъвът е звездата на шоуто по време на секс. Иска да бъде почитан, да му се възхищават и да го желаят. Когато става въпрос за възбуда, най-чувствителната му зона е гърбът. Ще изпита върховно удоволствие ако го масажирате или просто плъзгате пръсти надолу-нагоре.
Дева: Стомахът
Девата се слави с добрата си хигиена и вниманието към детайлите. В леглото, чистотата е задължителна и първичният секс е даденост. Най-ерогенната зона на Девите е стомахът, а целувките и галенето със сигурност ще ги възбудят максимално. Падат си по игричките преди секса, затова обърнете специално внимание на корема.
Везни: Долната част на гърба
Управлявана от планетата на любовта и красотата, сексуалността им е еквивалентна на неустоимия им чар. В спалнята са справедливи. Ако искате да ги възбудите, съсредоточете се върху долната част на гърба и дупето.
Скорпион: Гениталиите
Скорпионът е най-сексуалната зодия. Мисли за секс 24 часа в денонощието. Той е майстор на оргазмите, затова гениталиите се определят като неговата ерогенна зона. Оралният секс за тях е най-важен.
Стрелец: Бедрата
Стрелецът иска да опита от всичко поне веднъж. За него сексът е приключение и държи партньорът му да се наслаждава на секса толкова, колкото и той. Ако искате да го възбудите, просто погалете бедрата му… толкова е просто.
Козирог: Краката
Козирогът живее за власт, авторитет и уважение. Нужно му е време, за да се чувства комфортно около любовника си, но след това, сексът е последователен и богат. Ако искате да го възбудите, погалете леко коляното му.
Водолей: Глезените
Водолеите са бунтовниците на зодиака и искат всичко друго, но не и правила. В секса, тяхното желание е странно и спорадично, също като настроението им. Те искат любовта да бъде толкова неконвенционална, колкото е възможно. Точно за това тяхната ерогенна зона са глезените.
Риби: Краката
Рибите са невероятно интуитивни и изпълнени с въображение. Според астрологията ерогенната им зона са краката. В секса могат да бъдат всичко, което поискате. Те живеят, за да угодят на партньора си.

Публикувана на
02 Юли 2021 година