Новина от категория България
Архив на публикациите

ММА бойци на Стъки нахлуха в министерство

Видяна: 21899 пъти

Група състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта, предаде Нова тв. На място има полиция и жандармерия. Горещите страсти се разразиха, след като Станислав Недков - Стъки, и репортер на сайт нахлули без покана в министерския кабинет. Той отишъл на среща с министъра, но секретарката му отказала. Такава среща не е била уговорена, което е и причината да се подаде сигнал до 112.
Припомняме, вчера говорителят на служебният кабинет Антон Кутев взриви крехкия душевен мир на Стъки с информацията, че ММА федерацията, която Недков управлява, е получила над 1 милион лева.
„Тези 220 хил. лв., за които говори той (получени за 5 години, б.ред.), са само по програмата за превенция на зависимостите. Не е свършена никаква работа и това е единственият проблем.
Отделно федерацията е взимала всяка година по 180 хил. лв. Получавани са средства и по други програми. Начинът, по който са били провеждани тези конкурси, е абсолютно несъстоятелен”, категоричен бе Кутев.
"Няма да допуснем подигравка с тези деца и техните мечти да бъдат отнети, няма да допуснем те да бъдат изчегъртани. Нито един човек няма да позволя да пострада от федерацията заради лъжите и манипулациите на Кутев и Кузманов. Този човек, безсрамен, жълтият глашатай на Радев - Антон Кутев, ще си понесе отговорността. Давам го на съд заради клевети. Петни един спортист от световна класа. Няма да позволя на хора, които са били цял живот на държавна ясла, да петнят името ми и федерацията по ММА. Поисках извинение от министъра, получих го и няма за какво да го съдя. Ако не беше направил така, щях да го съдя и него“, заяви пък Стъки.

Публикувана на
18 Юни 2021 година