Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Голям цирк си!“

Видяна: 29036 пъти

Вълна от коментари в социалните мрежи предизвика срещата на Станислав Трифонов със студенти в Пловдив. Това е и първото публично събитие на лидера на „Има такъв народ“. В продължение на месеци той комуникира с избирателите си единствено чрез "Фейсбук".

Освен с леко надменното си поведение към студентите, разгневи потребителите на социалните мрежи с това, че не е конкретен в отговорите на въпросите, които му задават.
Запитан, какво е имал предвид под „друга институция“ ,в която може да бъде полезен, Трифонов отговори: Има изпълнителна власт, има президентска, има и Висш синод. Има неща, които не бива да са ясни от самото начало.

Срещата на лидера на „Има такъв народ“ предизвика вълна от коментари във личната му фейсбук страница. Част от тях са:
Славчо, ти си врътко, въртилешков
Голям цирк си!
Много ще ти дойде! Лъжец!
Славчо, младите вече не можеш да ги излъжеш, братко мой! Стига си се въртял като пумпал!
Няма да получите отговор. Те са там, за да говорят общи приказки
Няма свободен достъп до всички! Слави, защо лъжеш?
Близо половин милиони българи бяха заблудени
Днес се заклаха ритуално, ако повече гледат, ще загубят 4-5 процента
Коментар в групата Истината за Стара Загора гласи:
Новата мутра в българската политика – Станислав Трифонов, пристигна на среща със студенти в Пловдив по начин, по който се появяваше неговият идол в живота – разстреляният подземен бос Георги Илиев.
Слави бе докаран под тепетата от три мощни джипа, в които освен него, пътуваха още 9 души охрана! Всички те бяха въоръжени с пистолети и леки оръжия, ходеха със станции, а един от тях мъкнеше и заглушител за телефони!
Влизащите бяха подлагани на преглед от здрави момчета, все едно са на посещение в Белия дом. Двама студенти се оказаха насилени да си изпият минералните води, защото… „Така иска шефа“.
По-малко от 80 души пък дойдоха в залата, в която организаторите си мислеха, че ще домъкнат почти 2000 заблудени.

Публикувана на
18 Юни 2021 година