Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Гала си взе слугиня вкъщи

Видяна: 18483 пъти

Гала призна, че е скарана с домакинските задължения и предпочита да плаща на прислужница, отколкото сама да чисти апартамента си за хиляди левове, узна HotArena.
За основната поддръжка на жилището ѝ от години се грижи жена, която я посещава веднъж седмично, за да лъска пода, прозорците и да бърше праха от поръчковите мебели на водещата. Била особено щедра към слугинята си, която обаче трябвало да изпълнява редица условия, освен да се грижи за блясъка и чистота в апартамента на телевизионерката. Жената нямала право да изнася никаква лична информация от покоите на водещата, защото иначе я грозял съд. „Много от домакинската работа не я обичам. И както съм работлив и неуморим човек, перфекционист в това, което ми харесва да правя, съм изключително мързелива в онези неща, които не обичам и все отлагам“, откровеничи Гала.
Преди да се сдобие с луксозното си жилище на столичния бул. „България“, водещата на „На кафе“ споделяше по-малък апартамент в съседна улица заедно с майка си и дъщеря си Мари. Родителката на тв иконата отдавна е пенсионерка и по цял ден се грижeла за реда в дома им, спестявайки време и пари на щерка си. Когато обаче Гала се залюбила с настоящия си мъж Стефан, решила, че не е комфортно да дели един покрив с майка си, и купила втория апартамент, който обитават в момента, а другия оставила на възрастната дама. Доскоро заедно с водещата и любимия ѝ живееше и нейната дъщеря Мари, която е от първия ѝ брак с бизнесмена Константин Будев. Тя обаче е вече самостоятелна и се изнесе да живее заедно с годеника си, който пък е син на най-добрата приятелка на майка ѝ – Джуджи. /хотарена

Публикувана на
18 Юни 2021 година