Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Какво се случи след като жена запозна своя любовник с мъжа си

Жителка на американския град Портланд успа да шокира всички с това, което направи. 34-годишната Меган Дейвис и 34-годишният Брент започнали да излизат през 2011 г. и сключили брак през 2016 г. Двойката има две деца – 11-годишният Браден и 7-годишният Сидър.
Към началото на 2020 г. отношенията на двойката били помрачени. Въпреки че били щастлива заедно, те се чувствали сякаш им липсва искра. Живели отделно два месеца, но решили да обсъдят проблемите в брака им и да намерят решението им. Именно тогава Меган запознала съпруга й с любовника й - 32-годишния Боуудбърн. Оказа се, че той е семеен приятел. В началото Меган и Брент решили, че трети човек може да помогне да върне „липсващия елемент“ в брака им. Тя осъзнала, че изпитва романтични чувства към техния общ приятел – 32-годишният Боуудбърн, и го поканили да се среща с нея и мъжа й. Отначало той се изсмял на идеята, но след дискусия тримата решили да опитат този формат на отношения.
Появата на Бо в брака им е направила връзката им по-близка от всякога. Децата им пък се радват, че в къщата се е появил друг възрастен, с когото могат да играят. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
17 Юни 2021 година