Архив на публикациите

Любимият хор на Путин ще ни пее безплатно

Видяна: 16836 пъти

Най-известното в света руско музикално шоу гостува отново у нас. Прословутата група с диригент талантливия маестро Михаил Турецкий ще пее и танцува за публиката на Пловдив на 24 юни, от 17:00ч. при паметника на Альоша и в София на 25 юни, от 19:00ч, на пл. „Свети Александър Невски”. Концертите са безплатни.
Мъжкият хор е придружен от изящните гласове на дамската формация SOPRANO и заедно ще предложат на публиката истински музикален театър със собствена оригинална режисура, певческо, актьорско и хореографско майсторство.
Концертите са част от световното турне на групата под надслов UNITY SONG. Това е уникален музикален маратон на руската формация, който хвърля мост между 21 страни и обединява с песните си различни времена и пет поколения по целия свят.
Турнето минава през площадите на десетки европейски и азиатски столици и големи градове – не само у нас, то ще мине и през Париж, Мадрид, Любляна, Виена, Братислава, Ташкент и др. От 2018 до 2021 г. е обиколило площадите на 16 страни – и всеки концерт е помогнал за приятелството и културните връзки между световните столици.
Хорът на Турецкий е пял с руския президент Владимир Путин, като самият той често е посещавал техни концерти в Москва и в Санкт Петербург. /лупа

Публикувана на
17 Юни 2021 година