Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Джулка доказва, че не е кифла

Видяна: 24339 пъти

Джулиана Гани ще се раздели със своите екстеншъни и дългия маникюр, за да се зарови в кал до колене и да премине през ледена вода. Моделката и нейният партньор Илиян Найденов се включват сред плеяда от звезди, които ще покоряват 5-километрово трасе с 20 уникални по рода си препятствия заради благотворителност в легендарното състезание „Легион Рън“.
Тази година поради рекордния брой желаещи за първи път най-масовото събитие за сплотяване на духа и истинското кално забавление ще се проведе в първите два уикенда на юли. Компания на пловдивчанката и мъжа й ще правят актьорите Юлиан Вергов, Яна Маринова и Алекс Алексиев, златното момиче Християна Тодорова и волейболистката Ева Янева.
„В Биг Брадър“ имахме мисия „военно положение“. Тогава съм лазила в кал и бях затънала до коленете, така че не е нещо ново за мен, имам опит вече. Не съм кифла, която да се плаши. В четвъртък ще скъся маникюра си, махам екстеншъните, обличам спортен екип и пристягам гърдите със специален сутиен, за да ми е удобно, и се впускам в предизвикателството“, заяви готовност Джулка.
Единствената трудност пред нея ще бъде изкачването на 7-метрова стена. „Не ме е страх да летя със самолет, но ме е страх да катеря такива височини. Вероятно ще я заобиколя и ще мина направо. Нито Илиян, нито 10 души биха могли да ме убедят да се пробвам. Всеки си има своите страхове. Пък и няма да дават наказателни точки“, добавя тя.
„Всяка година „Легион Рън“ сплотява хиляди хора и помага на деца в нужда. Правим го, защото искаме да покажем, че отборната игра е тази, която може да повдигне планини“, казва организаторът на събитието Ивайло Матев. /хотарена

Публикувана на
17 Юни 2021 година