Новина от категория България
Архив на публикациите

„Пиша и плача!“

Видяна: 21360 пъти

Известният телевизионен водещ Ники Кънчев разказа за кошмара с талантливата световна шампионка по фолклор Цвета Страхилова, която е болна от рак на кръвта, остра лимфобна левкевмия."Цвети е болната. А Деси е сестра й, която е готова да й дари костен мозък в клиника в Дюселдорф", съобщи той във Фейсбук. Обяви, че се заема с организацията на голям благотворителен концерт. Събитието ще бъде на 21 юни от 19 часа на "Стадиона на мира" в града.Ето какво написа:
"Пиша и плача. Aз си знам защо. Имам особен сантимент към близначките, към сестрите, към сестринската саможертва. Поеми ти удара, жертвай се, за да живее другата!
Господи, Господи!
Вижте ги тези две прекрасни сестрички.
Десислава и Цвета Страхилови.
От прекрасния Перник, даже от село Богданов дол, до Перник.
Цвети е болна от рак на кръвта, остра лимфобна левкевмия. В момента е в ремисия в ИСУЛ в детската онкохематология под грижите на доктор Надежда Юрукова и под личното наблюдение на моя голям приятел професор Добрин Константинов, на когато имам пълно доверие, защото е спасил много български деца.
Та, Цвети е болната. А Деси е сестра й, която е готова да й дари костен мозък в клиника в Дюселдорф. Слава Богу, оплюваната от мнозина Здравната каса ще поеме операциите. Браво!
Трябват обаче още парички, защото Цвети и майка й Мира, най-обикновена българка от Пернишко ще трябва да живеят в Германия от 6 месеца до 1 година докато траят манипулациите.
Ето банковата сметка, на която можете да преведете каквото решите за Цвети Страхилова:
Обединена Българска банка
Цвета Бойкова Страхилова
BG50UBBS80021018910250 BIC код UBBSBGSF
Та така, Деси и Цвети Страхилови.
Всъщност забравих да ви кажа най-важното. Деси е малката сестричка, ей този фъстък на 13 години е готова да се ЖЕРТВА за сестра си Цвети, която я е гушнала.
Господи, Господи, и ние си мислим, че имаме проблеми.
Не, хора, имаме Герои! Като Деси Страхилова.
Затова пращайте пари и идвайте в Перник на 21 юни на голям благотворителен концерт от 19 часа на "Стадиона на мира" в града. Аз ще водя!
И нещо важно към моите приятели от поп и рок музиката: Готини, знаете колко ви обичам и подкрепям, колко съм ви канил по интервюта. В плаката за концерта обаче има само така наречените поп фолк звезди: Преслава, Лорена, Теди Александрова, Ани Хоанг, Антония и още куп техни колеги. Днес се чух с Преслава и тя плачеше!Така че скъпи мои поп и рок изпълнители, идвайте в Перник в понеделник да направим най-якия концерт, ако трябва цяла нощ ще свирим и пеем за Цвети.
Перник, с теб сме!".блиц

Публикувана на
17 Юни 2021 година