Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как мъжете показват любовта си

Видяна: 21045 пъти

Всеки мъж показва любовта си по различен начин. Но зодията му разкрива много за това как той изразява чувствата си към своята половинка.
Овен
Овенът ви обича, ако ви включва в своите приключения и говори с вас за своите стремежи. Той показва чувствата си, доверявайки ви най-съкровените си желания.
Телец
Телецът би се разкрил единствено пред човека, до когото се чувства толкова добре, че е готов да приеме промените в живота си. Но не очаквайте той да сподели чувствата си директно. За това ще му е необходимо време.
Близнаци
Ако той не ви изпуска от очи и при всяка възможност иска да ви докосне и да бъде по-близо до вас, бъдете сигурна, че е влюбен във вас. Като цяло Близнаците могат съвсем открито да демонстрират чувствата с красиви думи и жестове.
Рак
Раците не се притесняват да изкрещят своите чувства пред целия свят. Но проблемът е, че не всеки може да разбере как се чувстват наистина те и това често ги разочарова.
Лъв
Ще разберете, че той ви обича, ако постоянно ви затрупва с подаръци и се отнася с вас като с кралица. Определено ще ви накара да почувствате, че вие сте единствена за него.
Дева
Мъжът Дева може да не знае как да изрази чувствата си директно, но това се забелязва в жестовете му. Той винаги ще ви предложи помощта си.
Везни
Когато мъжете от тази зодия се влюбят, те насочват цялата си енергия към вас. Те са изключително щедри на комплименти.
Скорпион
Скорпионът изразява любовта си, доверявайки се с цялото си "аз". Просто не си играйте с чувствата му.
Стрелец
Ще разберете, че той ви обича, ако поставя щастието ви над всичко останало.
Козирог
Козирогът не изразява любовта си с малки подаръци и романтични жестове, а с действия и дела.
Водолей
Ако той наистина ви обича, ще ви се покаже в неподозирана светлина.
Риби
Благодарение на своята състрадателна и креативна натура мъжът Риби ежедневно ще намира нови и интересни начини да ви покаже, че ви обича.

Публикувана на
16 Юни 2021 година