Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Принц Хари бил план „Б“ за мъжемелачката Меган, преди него сваляла футболист

Видяна: 30134 пъти

Преди да плени сърцето на принц Хари, бившата американска актриса Меган Маркъл се е насочила към съвсем друг баровец в английската си одисея в търсене на богат съпруг. Цел номер едно на палавата мулатка бил чернокожият футболен национал и звезда на Челси Ашли Коул, когото Меган сваляла упорито, издаде близката приятелка на херцогинята, радиоводещата Лизи Канди.
По думите на Канди, Меган имала фиксидеята да живее в Лондон и да има за гадже британец с очарователен акцент. Тогава водещата се разровила в тефтера си с телефони, за да й помогне. Това се е случило през 2013 г., а изборът паднал на футболиста Ашли Коул.
Опитът да сватоса спортиста с актрисата обаче завършил неуспешно, спомня си със смях Канди, тъй като Коул не бил впечатлен от идеята да се среща с американката, защото я смятал за златотърсачка. Впоследствие обаче Меган твърди точно обратното - Ашли Коул пробвал да я сваля, като я засипвал с есемеси, но тя го отрязала след като се посъветвала с журналист за репутацията на ритнитопковеца.
За разлика от хитреца Ашли, принц Хари обаче бързо се поддал на очарованието на актрисата. Канди заявява, че разбира добре херцога на Съсекс, защото Меган била много специална жена. Според радиоводещата, когато се запознала с актрисата, е имала усещането, че сякаш се познават цял живот и веднага си разменили телефоните.
„Тя е пълна с енергия. Меган не спира да говори и винаги сме се смели много”, споделя Канди. Едва ли обаче дружката й ще бъде особено доволна от разкритията наЛизи и отношенията им може рязко да охладнеят. /лупа

Публикувана на
16 Юни 2021 година