Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме този вторник

Видяна: 24827 пъти

Овен
Ще се събудите с откровение за правилната цел и посока. Ще ви си обаждат тези, за които мислите. Чакайте предложение от чужбина, но и сами може да потърсите близки, които са далече и да уредите някои формалности. Ден за преговори. Ще се напаснат отношения и връзки, ще се намери нужния подход и предложението, което устройва всички. Не се отказвайте от замислите си.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти с Уран от вашия знак. Не поемайте рискове в посока на личните си финанси. Не взимайте заеми. Не е добре да изпаднете в зависимост от странични хора. Може да имате проблем с родители и деца, но е по-добре с тях да уредите материалните си проблеми. Не е време за недоволство. Приемайте нещата такива каквито са и не искайте нищо друго.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден за разширяване на контактите. Водете преговори с чужбина, потърсете стари познати и партньори, търсете възможности за съвместна работа и сделка. Добре е да се преподписват договори и да се правят заверки. Спазвайте законовите разпоредби и не си спестявайте усилия, ако искате после да не пестите. И ако на едно място ви откажат, на друго ще ви приемат с овации.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес може да получите покана и предложение от чужбина. Някой планира да продължи образованието си навън, а друг получава работа в чуждестранна фирма тук. Кандидатствайте за финансиране по европейски проекти. Доверете се на интуитивните си усещания. Днес няма да се излъжете в преценката. Ще намерите правилното решение и отговор и на най-болезнения проблем.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес стреляме с далекобойните оръдия на амбицията. Мислете за пътувания, за работа и учене в чужбина. Водете преговори обадете се на приятели и търсете спонсори за личните си дела и намерения. До 28 юли уредете ангажиментите си свързани с чужбина. След това планетата на закона Юпитер отново ще ви гледа в опозиция до Коледа и амбициозните ви начинания трудно ще се уреждат.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на откровение. Занимавайте се с обикновените си задачи и не се оплаквайте от живота. Днес съдбата ви предлага най-добрият възможен вариант за времето, в което живеем. Възползвайте се от приятелските разговори и покани от чужбина. Направете някои резервации, уредете си почивката или важни за работата ви доставки. Обадете се на тези, за които си мислите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на откровение за правилната посока, за отношенията ви с някого и за бъдещите съвместни планове. Обадете се на този, за когото мислите или той ще ви потърси. Хората, с които сте достатъчно близки усещат вълненията и притесненията ви и стават част от личния ви избор. Случващото се днес определя нова посока на избор. Някой урежда делово пътуване или почивката си в чужбина.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Внимателно преценявайте и проверявайте всяко предложение. Родените в третата декада са на прага на тежки решения за раздели. Може да получите и неприятно обаждане от чужбина или работата ви с чуждестранни фирми да зацикли. Следобед влизате в излишни спорове и интриги. Здравето е нестабилно, следете кръвното и не си слагайте на сърце чужди амбиции и проблеми.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Този ден разширява светогледа ви и помага да се свържете с подходящите хора извън страната. Ще получите откровение накъде да вървите и с кого бихте си партнирали добре и изгодно. Всичко предприето ще ви вади от застоя и ще определя една печеливша посока за бъдещето. Водете преговори с фирми от чужбина, уредете пътувания и командировки, направете нужните резервации.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Заемете се с обичайните си дела. Не роптайте и не се оплаквайте. И най-трудната ситуация при вас е на път да се уреди. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте повече. Подкрепете близките в техните инициативи по отношение на пътувания и връзки с чужбина. Днес късметът ви идва от далече или е свързан с път в чужбина. Обезпечете всичко нужно, направете резервации.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Денят носи проблеми в отношенията около пътуване или гостуване на приятели от чужбина. Програмата ви се променя, излизате от зоната си на комфорт и качвате адреналина. Ще разберете истинския смисъл на връзката си с някого, а друг тотално може да елиминирате от живота си. На прага сте на генерални решения, които трябва добре да се обмислят и съгласуват с близките.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ако усилено мислите за някого той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти. Близки от чужбина ще ви потърсят с предложение. Може да получите изгодни оферти за почивка или учене и работа. Не чакайте последния момент за подаване на заявления и декларации. Направете нужните заявки и резервации. Ден на жерава излизащ от облак. Всичко важно за вас ще се уреди и потръгне.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
15 Юни 2021 година