Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои тази неделя ще е ден на фаталното привличане

Видяна: 30439 пъти

Овен
Родените в третата декада да избягват работа в екип и участие в каквито и да било колективни инициативи. Ден на фатално привличане и в любовта. Може да се окажете на неподходящото място в неточното време. Ако работите самостоятелно и на свой терен ще имате по-малко загуби и ситуацията ще се развива според очакванията ви. По възможност си останете у дома.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на уединение с най-близките хора. Не е време за големи купони и за участия в публични изяви. Очертават се намеси в избора ви. Не се месете и вие в избора на близките и децата. Където сте двама ще има хармония, където се намесят повече хора ще прескачат искри. Луната е в съвпад с Венера и Марс
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Очертава се фатално привличане. Едно запознанство ще ви вкара в източваща програма, а обвързването с нова връзка и екип ще ви постави в неравностойна и източваща ресурсите ви позиция. Не взимате прибързани решения. Десет пъти премерете преди да отрежете, преди да кажете и направите нещо, с което ще се застопорите. Неблагоприятно за годежи и сключване на брак.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес двама са си самодостатъчни и ще се намерят. Не се препоръчват колективни сбирки и участия в съвместни делови или лични инициативи. Не е ден за купон, а за тихи семейни и приятелски занимания в ограничен кръг. Родените в третата декада натрупват емоционално напрежение, което може да се излее по незначителни поводи и да обърка планове и отношения. Останете където сте.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на грехопадението. Символ е библейската сцена на Адам и Ева под ябълковото дърво. За всеки ще се намери начин, място и време за изкушения. Не правете никакъв избор. Със сигурност има и трети вариант, който в момента пренебрегвате. Не следвайте чужди съвети и не позволявайте на никого да ви шепне на ушенце как да постъпите в една или в друга ситуация на избор.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес е важно да сте двама без значение дали в любовта или в работата, която се каните да задвижите. Всяка странична намеса ще се отразява негативно на връзките и в бъдеще може да ви раздели или да навреди на съвместните ви инициативи. Ден на фатално привличане. Съдбата подлага на тест личните ви и професионални отношения. Вечерта е белязана със спорове.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Денят се свързва с грехопадението. Не правете крачка, за която ще съжалявате. Ден на пасивност. Ограничете контактите и си останете у дома. Където и да отидете ще попадате в рискови и изкушаващи ситуации. Един върви към изневери, друг взима грешното решение, от което ще страда цялото му домочадие. Ако сте сънували родителите си, това също е предупраждение за опасност.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес общата работа ще зацикли. Правете нещата както сте ги запланували, а не както някой ви убеждава да го направите. Вероятно е да попаднете под чуждо влияние, но и сами да манипулирате околните. Връзките от този ден са наравностойни. Неблагоприятно за обвързване, за съвместни участия и за общи сметки. В живота ни ще оказва негативно влияние скритото задкулисие.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на неподходящия или невъзможен избор. Стойте далече от съвместните инициативи, особено с хора, които не познавате добре или и друг път са ви подвеждали. Не се предоверявайте, запазете неутралитет. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Препоръчват се разходки сред природата с най-близките ви хора. Малко повече самота също ще ви се отрази добре.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за тихи занимания у дома, на свой терен и в компанията на близки хора. Опасността идва от желанието ви за разширяване на контактите. Този ден носи фатални връзки и запознанства, които може да преобърнат живота ви и да развалят голяма част от изграденото и постигнато до сега. Не посягайте към забранения плод, смирете апетитите и ударете изкушението през пръстите.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ще сбъркате, ако допуснете намеси в отношенията ви с партньори. Днес третият е излишен или направо поставя под въпрос личните ви връзки. Време е да елиминирате конкуренцията от живота си с предложение за брак. Но както и да постъпите в бъдеще ще останете под чехъл или под нечие командване, което ще ви осигурява нужната стабилност и лукс. Бягайте от случайни срещи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на изкушения, не правете избор между доброто и злото. Може би и двата предложени варианта са неблагоприятни и негативни за бъдещето ви. С някакво шесто чувство ще усетите къде ви е мястото и кой е точния за вас човек. Но всичко може да се обърка, ако прекалите със стимулантите и алкохола. Останете в компанията на най-близките
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
13 Юни 2021 година