Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Кога, ако не сега, кой, ако не ние!“

Видяна: 40160 пъти

„Демократична България“ откри предизборната си кампания в 16-и и 17-и МИР –Пловдив и Пловдив-област в събота вечерта на пл. „СтефанСтамболов“. Присъстваха съпредседателят й и водач на листата в Пловдив град Христо Иванов и Велизар Шаламанов, който е начело на листата в областта.
„Пловдив не само е българският град с най-голям принос към европейската култура, но и логичният втори център на България. Големият проблем на България е свръх централизацията, защото цялата власт и ресурси се централизират в София. Това, което трябва да направим истински, е да излезем от този модел на централизация и именно Пловдив е мястото, където това може да се случи“, заяви Христо Иванов.
Той отчете, че след миналите парламентарни избори „Демократична България“ се е превърнала в основен политически фактор в страната, която със своя авторитет и експертиза диктува дневния ред. И пожела на симпатизантите от Пловдив и областта да надградят постигнатите при изборите за 45-о Народно събрание резултати, като спечелят по още едно депутатско място за 46-ия парламент.„Кога, ако не сега, кой, ако не ние. Ако някой може да скочи два пъти, това е „Демократична България“, това са моите колеги, с които съм заобиколен“, каза още той.
Лидерът на листата на Пловдив област Велизар Шаламанов заяви, че в Пловдивския регион може да се постигне много повече във високите технологии, земеделието, туризма и екологията: „Следващите 30 дни ще са време за разговори с хората и запоемане на ангажименти“.
Кандидат-депутатите от „Демократична България“ тръгнаха по „Княз Александър Първи“ към пл. „Съединение“, разговаряйки по пътя с много граждани. Пред Паметника на Съединението си направиха обща снимка.

Публикувана на
12 Юни 2021 година