Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

В 16.34 Марс навлезе в зодиакалния знак Лъв, какво ни очаква

Видяна: 20760 пъти

Започва нов, важен период. Днес планетата Марс в 16:35 ч навлезе в зодиакалния знак Лъв и ще остане в неговите владения до 29-ти юли. Периодът е характерен с интензивни любовни желания, потребност от чувствителност и разбиране в романтичните отношения, както и в добрите отношения с децата, прогнозира известният астролог Азарей.
Ще сте енергични, активни и независими, внушаващи силна воля. Искреността, почтеността, прямотата и щедростта ще са ви от полза. Ще се наслаждавате, ако се занимавате с физическа активност, като спорт и работа навън. Физическата дейност за удоволствие може да включва танци, романтични разходки или художествени проявления, като склуптура и сценично изкуство.
Периодът е добър за художници и музиканти, за въплъщение на идеите им и вдъхновението им. Има вероятност от агресивност в достигане на творческото представяне при писане, както и в удоволствията. Някои от родните политически "звезди" ще се опитат да имат емоционално буйно поведение по време на обществени събирания. Все пак предстоят избори.
Ще има тенденция да се търсят развлечения с агресивен характер чрез телевизия, кино, спорт, дори чрез безрасъдна активност.
Желателно е съгласие и разум в общуване с децата, защото има вероятност да не се поддават на никакъв контрол, казва Азарей.
Периодът е благоприятен за физически игри и спорт с деца, при съблюдаване на правилата за безопасност. При хората, които имат отношение към другите светове ще има стремеж към нови достижения, физическа издръжливост и желание за спортна активност. При останалите хора ще имаме аналогични прояви, но в една по-груба форма. Може да се появи едно загрубяване в отношенията към околните, поради желанието им да ги съветват или напътстват.
Очаква ни стабилно топло, сухо и горещо време за сезона. Температурите ще се повишават. Бъдете действени и щастливи! Нека разумът ви бъде спътник!
Кои зодии ще усетят най-много влиянието на Марс в Лъв?
През следващите седмици, тази положителна енергия на Марс в Лъв ще усетят зодиите Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец, докато Телец, Скорпион и Водолей може да бъдат малко по-напрегнати.
По време на Марс в Лъв е възможно да пренебрегваме чуждите нужди, докато следваме своите цели. Транзитът е подходящ да погледнем първо към себе си, желанията си, но е важно и да можем да правим компромиси. Ето защо, за да използваме тази енергия, е важно да се фокусираме върху някоя голяма цел, която ни се иска да осъществим.
По време на този транзит има 3 зодиакални знака, които ще усетят това космическо събития най-силно.
Зодия Овен
Ще усетите много силно енергията на Марс в Лъв и ще получавате това, което желаете. Но също така ще взимате решения, ще сте нетърпеливи и няма да се примирявате с това, което ви пречи да се движите достатъчно бързо напред. Това се отнася до взаимоотношенията ви с хора, до правила или каквото и да било, което смятате, че ви пречи и няма право да бъде на пътя ви. Сега вие сте тези, които пишете своите нови правила на живота си.
Зодия Лъв
Лъвовете от няколко седмици усещат това, което предстои, но почакайте още малко преди да настъпи вашият сезон, Лъвове. Сега се фокусирайте върху транзита на Марс във вашия знак, защото той ще ви донесе нови надежди за нещо голямо което искате да ви се случи. Вашите апетити за още хубави събития тепърва ще се отварят. И определено има много, което може да постигнете.
Зодия Стрелец
Стрелците ще почувстват промяна и сякаш старите пътища, по които сте вървели вече няма да ви бъдат интересни, защото имате нужда от промяна. Време е за новости и този транзит ще ви ги предостави. Имате свободата да го направите по ваш начин и няма нужда вече да отлагате. Бъдете дейни и се освободете от нещата, които са ви задържали, като работа, някакви договори, взаимоотношения. Ще се отворите към новото и хубавото.лупа

Публикувана на
11 Юни 2021 година