Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Жената на майор Терзиев смазана: „Ще се видим отново – там горе!“

Видяна: 123675 пъти

„Извървя целия път - от мечтата да станеш пилот, през реалността - да бъдеш такъв, до края да останеш завинаги в небето!"
Този трогателен пост е написала в четвъртък вечерта съпругата на загиналия летец майор Валентин Терзиев Димитрина Попова. Тя е смазана от тежката загуба.

"Светъл път към небесните висини! Ще се видим отново - там горе! Обичам те! Ще ми липсваш, но някой все пак трябва да гледа децата ни!", завършва сломената Димитрина. В края на текста е оставила сърца и сълзи.
Асеновградчани, откъдето е майор Терзиев, скърбят. След като официално обявиха от МО, че е загинал, хората в града, които познават семейството не са на себе си.
Една от тях е адвокат Росица Драгинова: "Поклон! Почивай в мир, Вале! Надявам се да си на едно по- добро място!".
Сред отломките на падналия изтребител МиГ-29 е открит биологичен материал, който е предаден за ДНК анализ. Източници уточняват, че става дума от парчета от тялото на пилота. Тепърва ще става ясно дали не са резултат от сблъсъка на кабината на самолета с водната повърхност или от експлозия на боеприпасите или ракетите, които са част от оборудването на МиГ-29. /лупа

Публикувана на
10 Юни 2021 година