Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Бременна съм!“

Видяна: 13176 пъти

Бившата на Димитър Рачков го закова с последното си публично признание в мрежата, с което шокира дори най-близките си. „Бременна съм!“, написа Мария Игнатова под своя снимка с гаджето си Ивайло Цветков-Нойзи, пише Show.bg.
На фотоса той я е гушнал пред фотографите, като нежно е положил ръка на коремчето й. В поста обаче бърза да добави в типичния си шеговит стил: „Бременна… с идеи“.
Игнатова обича да се шегува със своята мнима бременност, тъй като медиите често я „поставят в подобно положение“. Този път обаче просто искаше да шашне феновете си и може би да подразни бившия си Димитър Рачков.
Тези дни той за първи път публично се появи с половинката си Анита. За да не остане назад, Игнатова също реши да зарадва с малко „ъпдейт“ фенове и медии, публикувайки провокативно фото с Нойзи. И да върне жеста на Рачков, разбира се.
Водещата така и не уточни с какви точно проекти е бременна и кога ще се родят тези „идеи“. Изказването й обаче подразни последователите й: „Защо ни заблуждаваш така?! Наистина помислихме, че си бременна. Аман от пиар игрички“.

Публикувана на
10 Юни 2021 година