Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Кошмарен е, вика, крещи, чупи телефони в стените!“

Видяна: 24278 пъти

За деспотичния нрав на Слави Трифонов се говори от години. Жена на 45-годишна възраст разкрива в интернет форума БГ мама шокиращи разкрития за характера му.
„Ами пожелайте си го Слави, и ще го получите. Аз понеже съм работила едно известно време с него, не за него, а с него и шоуто му, та знам що за човек. Както написа някой по-горе- деспот. Но и това е малко. Хората от екипа му реват от него и то буквално. Що народ не издържа и се махна. То не беше Евтим Милошев, Росен, сценаристи, балерини, певци. Как пък една жена не го издържа? Кошмарен е, вика, крещи, чупи телефони в стените. Как изобщо издържаха някои хора там се чудя. Няма такава гад и самовлюбен ексцентрик. С патриотите е патриот, с чалгарите е чалгар, а с обикновените хора и той е обикновен. Фалш от всякъде. А вие, гласувайте, гласувайте“, пише работилата с Учиндолеца.
През 2019-та година софиянката Хубавена Ненкова сподели в интернет пространството, че е била засечена на пътя от ескорта на Трифонов, като едва не са се ударили в колата й. След това от втория автомобил пълен догоре с мускулести охранители, скочили и започнали да я заплашват с физическа саморазправа. Последствие Дългия побеснява от разкритията, които тя направи във Фейсбук и започна публично да издирва жената, писа „Ретро“.

Публикувана на
10 Юни 2021 година