Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Тийнейджър уби две сестри, за да спечели от лотарията

Видяна: 9821 пъти

Тийнейджър е убил две сестри в парк в Лондон като жертва на зъл дух, за да може да спечели от лотарията. Това е било казано по време на съдебно заседание по делото, съобщава Sky News.
Данял Хюсеин е бил на 18 години, когато е наръгал 46-годишната Биба Хенри и 27-годишната Никол Смолман, след като миналото лято те са организирали празненство по повод рожден ден в парк в Уембли.Сестрите са останали да танцуват късно вечерта, след като приятелите им са си тръгнали, но с тях не е могъл да се осъществи контакт на следващия ден, уточни прокурорът Оливър Глазгоу.Приятели, които са ги издирвали, са намерили телата им, крайниците им преплетени, в храсталаци близо до мястото на партито.
Когато спалнята на убиеца била претърсена, полицията намерила ръкописен документ, за който се предполага, че е споразумение между него и зъл дух, в който той е обещал да жертва двете момичета, за да спечели от лотарията. Изглежда, че е имал увереност, че планът му ще сработи, тъй като е закупил няколко лотарийни билета, а вътре в бележката били сгънати три лотарийни билета.монитор

Публикувана на
10 Юни 2021 година