Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Поп сензация уловена от папараци на плажа

Видяна: 22448 пъти

Поп сензацията Камила Кабейо бе уловена от папараци да плажува заедно с гаджето си Шон Мендес в Маями без всякакъв тунинг и с поне 17-18 излишни кила по налятата си снага. Голяма част от феновете обаче похвалиха от външния вид на любимката си, защото тя била самоуверена и не се притеснявала от извивките си.
Снимките предизвикаха вълна от коментари в мрежата, като преобладават предимно позитивните отзиви, които подкрепят Камила, която изглежда се е наслаждавала на времето на плажа. "Ти си истинско вдъхновение", "Възхищавам се на Камила, защото е смела и уверена в тялото си", "Ето така изглеждат нормалните хора", гласят част от мненията онлайн. Не липсват потребители, които са изненадани от външния вид на Камила, но те са много по-малко от онези, които искрено се радват на певицата и я подкрепят.
Шон и Камила иначе изглеждат перфектната двойка, а скоро преминаха на съвсем ново ниво в отношенията си, като създадоха общ профил в инстаграм. Не, не е посветен изцяло на тях, а на най-малкия член на тяхното семейство - кучето им, което се казва Тарзан. Псето вече е интернет звезда и за няколко дни го последваха хиляди потребители, но изглежда ще стават все повече, защото снимките са наистина сладки. /лупа

Публикувана на
09 Юни 2021 година