Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Любимецът на пловдивчанки Морният македонски сокол д-р Панче с приз за модна икона

Видяна: 25080 пъти

Д-р Панче Димитриев отново е в центъра на светските събития. Ортопедът от УМБАЛ „Свети Георги“ получи приза „Модна икона“ на Националните награди за мода, стил и шоубизнес. Той е с брой последователи на холувидска звезда.
Нелина РАНГЕЛОВА

Наградата се присъжда от авторитетно жури, което единодушно е избрало като номер 1 ексцентричния доктор. Призовете не са само за дизайнери, но и за хора със собствен стил. Морният сокол от Северна Македония е ортопед пловдивската болница „Св. Георги“. Той е първият чужденец с престижната титла.
Националните награди за мода, стил и шоубизнес 2021 се проведоха във Варна за 27-ма поредна година. Организатор е дизайнерът Красимир Недялков, който през 1996 година участва в ревюто на световноизвестния дизайнер Пако Рабан.
Домакин на наградите бе Moonlight Bar & Restaurant в морската ни столица Варна.
Д-р Панче Димитриев беше подготвил два аутфита, които са по негов дизайн. Тях можем да видим и във фотосесия, както и reels, които са особено популярни в Инстаграм. Едната визия е решена в цвят слонова кост, а самият модел има пайети. Маратонките също са впечатлявщи – моделът е на Гучи, спортен, но отново с много камъни.
Сетът се допълва от бижута с кристали на ръцете и обеци – едната е сребърна, а другата златна, отбелязва македонският красавец. Вторият аутфит представлява блестящ костюм в светло синьо, с друредово закопчване. Акцент е червената брошка.
Атрактивният костюм е съчетан с маратонки медуза на Версаче. Трендсетърът обясни, че това лято ще бъдат номер 1 цветове, които са в двете крайности. От една страна ще бъдат актуални неутралните и пастелни цветове и въобще такива, които изглеждат естествено. В същото време неоновите също са много добър избор за лятна визия.
Статуетката е поредно отличие в дома на любимеца на пловдивчанки. Модата е голямата му страст. Когато свали бялата престилка и извън болницата можете да го видите в неподражаем и уникален стил, а в социалните мрежи го следват хиляди почитателки. Ето какво казва той за жената: "Жената е пътят към щастие и благоденствие, тя е извела мъжа от Рая и само тя може да го върне там. Освен че са биологичното начало, жените движат историята, въпреки че се помнят повече мъжете. За жената трябва да се мисли с възхищение и въздишка, само тя е утехата и мъдростта в пътя, наречен живот. Колкото повече обичана, толкова по-красива и успешна. Добре е да внимаваме с комплиментите, но и да не ги пестим... Похвалите ли очите й, тя ще отбележи, че има и красиви крака. Винаги имайте на ум, че жената няма недостатъци, а особености. И не забравяйте, че когато жената е ваш приятел, тогава и животът е песен".
На страницата си в Инстаграм и Фейсбук той приканва хората да бъдат по-отговорни за справянето с коронавируса: „Защо по-голяма част от известните личности, инфлуенсърите, певците, актьорите, спортистите, телевизионите лица и не само, не напомнят на последователите си ежедневни да пазят околните и себе си. Изненандан съм от безхаберието, безразличието и криворазбраната ситуация особено сега когато имаме меко казнано тревожни примери от Азия и Европа. Носете маски когато излизате навън, даже и да са ушити от плат от самите вас- така спирате разпростаняването на инфекцията ако сте безсимптомен заразоносител, носете ръкавици макар и кухненски или строителни, така предпазвате себе си. Моля не хвърляйте маските и ръкавиците, слагайте под маските носна кръпичка и сменяйте на 2-3 часа, миите ръкавиците когато се приберете в къщи с топла вода и съпун и ги пазете. Толкова ли е трудно да се спазват тези указания???? Аз съм с маски и ръкавици когато оперирам часове наред. Нима на хората в маркетите и аптекарите им е лесно да са постояно с предпазните средства? Няма нужда от паника, имаме нужда от положително мислене и дисциплина. Всичко е в нашите ръце, надявам се да не стане късно. Бъдете отговорни и заедно да преминем през това изпитание.“.

Публикувана на
09 Юни 2021 година