Новина от категория Светът
Архив на публикациите

На двойка й се родиха 20 деца от сурогатни майки

Видяна: 30195 пъти

Двойка е родила 20 деца за една година чрез сурогатно майчинство и е похарчила 67 хиляди лири за своите 16 детегледачки, съобщава Mirror. Влюбените споделяли мечтата за голямо семейство и се решили на сурогатното майчинство.
И така, през 2020 г. Кристина и Галип имат момче на име Мустафа. Това не било първото дете на двойката: Кристина вече има шестгодишна дъщеря от друг партньор. Галип от своя страна вече бил женен, в Турция той оставил девет деца от първата си съпруга Хюля Йозтюрк.
След раждането на бебето Мустафа, Кристина и Галип осъзнали, че искат отново да имат потомство. Бизнесменът платил 138 хиляди лири стерлинги на сурогатни майки, а семейството им се попълнило с 20 деца - те са от 4 до 14 месеца.
Богата двойка има 16 детегледачки-помощници; родителите с много деца харчат 67,7 хиляди лири годишно, за да плащат за техните услуги.
Кристина заяви в интервю за изданието, че прекарва през цялото време с децата и прави "всичко, което обикновено правят майките". Говорейки за ежедневието си, жената спомена, че дните й никога не са скучни, тъй като тя винаги е заета да се грижи за децата. Обикновено децата й си лягат около осем вечерта и спят до шест сутринта... Кристина казва, че не може да спи достатъчно, но според нея това не е проблем за нея, тъй като знаела какво прави.
Тя обаче не изключва ново попълнение в семейството в бъдеще. Жената заяви, че не планира да ражда чрез сурогатно майчинство, но признава, че тя и съпругът й ще имат повече деца, но по естествен начин. „Планирам бременност, но не веднага, защото сега трябва да съм близо до бебетата си. Трудно е да си майка на 21 малки деца, когато си бременна “, заключи Кристина. /блиц

Публикувана на
08 Юни 2021 година