Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво никога няма да споделите

Видяна: 23668 пъти

Всеки човек има нещо, от което никога няма да се откаже. Той може да даде много и да жертва много заради приятели, колеги и други, но до определена граница. Всички знаци на зодиака имат свои собствени и определят какво или колко ще дадат.
Овен
Овните никога няма да споделят връзките си, тъй като искат първи да стигнат до върха. По тяхно разбиране подобна „благотворителност“ означава даване на предимство на вашите конкуренти на сребърен поднос.
Телец
Телецът не обича да споделя собствеността си, така че дори не се опитвайте да го молите да вземе назаем колата му или дори косачката! Това е неговото - и точка!
Близнаци
Близнаците няма да споделят времето си, тъй като абсолютно всичко на този свят се върти около техните планове и желания. В противен случай те ще откажат каквито и да било задължения и просто ще „започнат работата си“.
Рак
Ракът поставя семейството си и всичко свързано с него на първо място, следователно всеки опит да го принудят да споделя ресурсите, от които се нуждае семейството му, е обречен на провал. На първо място, той се грижи за семейството и приятелите си и целият свят ще чака.
Лъв
Лъвът обожава и жадува за внимание, затова мрази да споделя своята слава и заслуги. Той трябва да бъде в центъра на вниманието и да блести, така че всички състезатели дори не се виждат.
Дева
Девата няма да сподели пари, тъй като смята, че всеки трябва да плаща за себе си. Родените под този знак не молят никого за нищо, но не позволяват на другите да я използват.
Везни
Везните винаги изглеждат добре, но попитайте как го правят - няма да разберете нищо. Те никога няма да споделят своите тайни за грижа за кожата или каквито и да било лични грижи или модни съвети.
Скорпион
Скорпионите предпочитат да не споделят своите най-съкровени чувства и тайни, страхувайки се, че другите ще ги използват срещу тях.
Стрелец
Стрелецът няма да се откаже от своята независимост и свобода, дори и в своя вреда. В очите на другите изглежда като гордост и самодоволство, но те не могат да си помогнат - така решиха звездите.
Козирог
Каквото и да направи Козирогът, той няма да сподели професионалните си тайни. И то изобщо не от алчност, а защото това е изключително неговото ноу-хау.
Водолей
Водолеят няма да споделя нови идеи, защото от собствен опит знае, че в крайна сметка никой няма да си спомни за него.
Риби
Рибите никога няма да компрометират своите граници, които определят колко близо са готови да допуснат други хора. Това е тяхната територия, която абсолютно всеки трябва да уважава - дори близки приятели и роднини.

Публикувана на
07 Юни 2021 година