Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще сме през следващите седем дни

Видяна: 12993 пъти

Овен 21 март – 20 април
5-и е труден за родените около 15 април. Нищо ново да не се започва, независимо премамливите оферти. Следвайте предварително избраната посока, за да избегнете провали и загуби. За 6-и не планирайте делови и приятелски срещи. Днес споровете са за пари и то за много пари. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. На 7-и предстоят промени и рокади в работата и в живота. поне една цел ще бъде постигната, а за останалите някой друг ще ви помогне. Обединете сили, амбиции и ресурси с доверени хора. На 8-и уредете имотен спор. Денят е благоприятен за всяко начинание. Съветът е да не отлагате за утре нищо важно и отговорно. 9-и е рисков и опасен. В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Нищо не може да се разбере и предвиди. На 10-и някой ще постави динена кора под краката на хората с големи амбиции. До дни ще се случват събития, провалящи сделки и договори и отразяващи се негативно на банковото дело. Бъдете внимателни с личните си финанси. На 11-и проблемите ще са за родените в първата декада. Доверете се на предчувствията си. Правете това, което ви идва отвътре.
Телец 21 април – 20 май
На 5-и постигате цел, за която другите нямат сила, възможности и кураж. Пазете се от случайни контакти и от хора, които биха се прилепили към вас в желанието да споделят получените екстри. На 6-и Луната навлиза в Телец и до вечерта образува конфликтен аспект с Уран. Ограничете контактите. 7-8-и са успешните ви и пробивни дни. На 7-и може да извлечете полза от всяко начинание. Следвайте личната си политика и амбиция дори и леко да се отклоните от набелязана цел. На 8-и може да уредите сделка с недвижим имот и да постигнете примирие с роднини, с които има да се дели бащино и родово наследство. 9-и е рисков за всичко и за всички. Всичко ще ви се отдава с много труд. Не се напрягайте. В този ден няма енергия. На 10-и предстои слънчево затъмнение, смирете амбицията. Навлизаме в период на разчистване на старите сметки. До обед силите, които ни управляват са сключили примирие и са ни оставали сами да се оправяме. 11-и е ден за преговори. Храната се избира по каприз. Яжте само това, което ви се яде. Случващото се днес ще ви даде ориентири как да постъпите в една трудна ситуация.
Близнаци 21 май – 21 юни
На 5-и приключвайте със задачите. Препоръчва се пасивност, личен покой и дистанциране от светския шум. Ден за прочистване от шлаката в тялото и в душата. Бъдете внимателни към другите. На 6-и действайте самостоятелно, не водете преговори. Критичен ден, особено във финансов план. Един ще спечели много, друг може да загуби всичко. Не поемайте излишни рискове. 7-8-и дават глътка въздух и възможности за печалби. Ако срещнете преграда, може да я подкопаете или заобиколите и да постъпите така както ответната страна изобщо не очаква от вас. На 8-и преразпределяме средства и наличности. Уредете имотен и наследствен спор. Добре е за всякакъв вид брокерски дейности и огледи на терени. На 9-10-и бъдете особено внимателни и не рискувайте излишно. Не предприемайте нищо важно и отговорно. Отложете деловите срещи и представителните разговори за другата седмица. На 10-и увеличете самоконтрола и защитните функции, не рискувайте. Това може да се окаже един от неблагоприятните ви и критични дни за годината. 11-и идва с нови насоки. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Не се срещайте с хора, които са ви неприятни.
Рак 22 юни – 21 юли
Всяка промяна в планираното за събота ще ви донесе грижи и неприятности. Днес е препоръчително да се движите като „кон с капаци”, да не обръщате внимание на разсейващите фактори и предложенията на хора, които срещате случайно. На 6-и може много да спечелите, ако послушате съветите на специалист. Ден за среща с учителите, с хората способни да ви помогнат в избора и да ви ориентират в проблемите, които ви вълнуват. 7-8-и са успешни и творчески дни. Може да спечелите допълнителни пари, да прокарате делови проекти и идеи и да привлечете спонсори. На 8-и може да се разберете с роднини по спорни въпроси. Изчистете проблемите около имоти и наследства. Може да намерите базата и теренът, които търсите отдавна. На 9-и нищо важно да на се предприема. Загубите ще са големи. Бъдете отговорни, бягайте от връзки с хора, които и друг път са ви предавали, подвеждали и навреждали. 10-и е може би най-трудният ви ден в сатурновата ви дупка. Ще се случват събития, които ще засегнат болезнено личното ви его и виталитета ви. На 11-и интуицията ви дава верни сигнали. Ако я послушате, ще си спестите проблеми и загуби.
Лъв 22 юли – 22 август
Ако на 5-и не се разпиляваш, ще уредиш важен проблем. Днес е важно да пресечеш финалната линия, да си подредиш живота и сметките, да проведеш приключващи разговори и да си получиш дължимото. 6-и е ден на разногласия и конфликти. Не е добре за събрания. Ден на разгорещени спорове и конфликти предимно за родените в първата декада. Действат ви рискови аспекти. На 7-8-и другите ще печелят чрез вас, но в бъдеще ще ви върнат жестовете. На всяка крачка ще срещате прегради, ще се нуждаете от подкрепа и защита, от помощта на приятели и близки. На 8-и ще се водят тежки битки за терени и имоти, за бащино и майчино наследство. Не си слагайте на сърце забележките и пороят от думи, с които някой ви засипва. На 9-и енергията е минимална, не рискувайте, запазете неутралитет. Съветът е нищо важно да не се предприема. 10-и е ден на елиминации по линията Стрелец-Близнаци. Заложете на Стрелеца. Ще се случват събития, които ще елиминират не само врагове, но и приятели. На 11-и Марс навлиза в Лъв и ви носи сигурна защита. Ако оставите да ви води интуицията ще си спестите доста главоболия и грижи.
Дева 23 август – 22 септември
На 5-и се ориентирайте към приключване. В следващите три дни вървите към успешни връзки и печалби, които ще стабилизират материалното ви положение. Не допускайте странични хора до амбициозните си проекти. 6-и ще донесе неочаквани обрати в живота на хора, с които сте свързани по един или друг начин. Не влизайте в конфликт с близки и приятели в желанието да привлечете някои от тях. На 7-и получавате подкрепа и стимул, работата ви се отпушва и до вечерта може да постигнете нещо отдавна желано и мечтано. Кандидатствайте за нова служебна позиция. 8-и е ден на придобивки, особено за дома и за нуждите на семейството. Може да намерите търсеното жилище за вас или за децата. Не рискувайте на 9-10-и. Слънчевото затъмнение в Близнаци ще ви вкара в конфликтни и кризисни ситуации. Хора с положение и власт ще се намесват в живота ви и ще ви използват за укрепване на позициите си. 11-и дава точни сигнали. Този ден отваря нови надежди, но и нови апетити. Невъзможното вчера става възможно днес. Доверете се на интуитивните си усещания. Не правете крачка в подозрителна посока.
Везни 23 септември – 22 октомври
5-и носи проблеми и рискове, особено за родените в третата декада. Не се отклонявайте от съгласуваните с партньори пътища и цели. Някой може да ви подведе и изкуши да тръгнете с него в нова посока. На 6-и печелят тези, които сами си вършат работата и не се включват в колективни спорове или инициативи. Споровете ще са навсякъде и ще възникват по незначителни поводи. На 7-8-и действайте активно. Може да направите важна крачка към целта, да привлечете нужните ви хора и да намерите мястото си в редиците на нови делови партньори. Контролирайте емоциите. Печели здравият разум. Където се проявяват чувства надеждите ще бъдат излъгани, а където всичко е поставено на точни договорни отношения и двете страни ще спечелят. Получените на 9-и екстри двойно и тройно ще се плащат в бъдеще. Този ден ще сложи край на фалшивите и вредни връзки. Ще разкриете някаква измама или далавера. 10-и носи детронации полезни за вашата лична кариера. Затъмнението в Близнаци засяга повече странични хора и фактори, но скоро ще се окаже, че и вашите интереси може да бъдат засегнати. На 11-и проблемите ще са за родените в първата декада.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
5-и дава шанс да приключите с важни ангажименти. Случващото се днес изисква да преосмислите начина си на живот и поведението си към околните. Родените около 1 ноември ще имат проблеми и разправии в неделния ден. Разправиите са навсякъде и избухват по незначителни поводи. Качвате кръвното и адреналина, невнимателни сте и губите контрол. 7-и поставя прегради пред амбициите ви. Попадате в тежки лични и професионални задръствания. Трудно ще следвате избраната посока. Ще ви е нужна подкрепата на близки и приятели. На 8-и работете със земята, сменете един вид труд с друг. Може да посеете в нечия глава идеите, които лично не сте могли да реализирате. Уредете имотни и наследствени дела. Предриетото на 9-и ще претърпи корекции. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Всичко ще се прави завоалирано и на сляпо. Много хора ще сбъркат в избора си. 10-и прекратява нечии пълномощия. Конкурентите търпят загуби. Не започвайте нищо важно. Нечии надежди и спестявания потъват, но друг ще се спаси след тежка криза в живота си. На 11-и се доверете на предчувствията си и ще спечелите. Ден за диагностика във всички посоки на живота, работата и общуванията.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
На 5-и действайте активно в посока на най-важната си цел и ще я постигнете. Не допускайте нови хора в екипа и не правете промени в работата, която вършите. Всяко отклонение ще ви забавя и поставя дейността ви в риск. 6-и е ден на излишни спорове и конфликти. Водете само двустранни разговори. Днес е от особено значение да сте избирателни в контактите и да не се месите в чуждия избор. На 7-и действайте амбициозно и ще получите подкрепа. За един работата ще тръгне като по вода, а друг ще бъде влачен от мътните потоци на неуредените финансови взаимоотношения. Доверете се на интуицията и ще намерите изход. На 8-и уредете жилищен проблем. Денят е с пречистваща и оздравяваща енергетика, която позволява да се изчистят дълговете, натрупани във времето и да се прокара мост в роднинските отношения. 9-10-и са дни на открита атака, натиск и противопоставяне. Очертават се загуби и грешки. Бъдете особено внимателни. 11-и идва с прозрение. Ще почувствате съвсем ясно какво е полезно или вредно за вас. Доверете се на интуицията.
Козирог 22 декември – 20 януари
На 5-и попадате под фатално влияние и търпите загуби. Очертават се рискови положения, конфликти с близки и приятели и здравословни проблеми. На 6-и постигате своето докато другите се карат. Не участвайте в съвместни инициативи. Не се намесвайте в отношенията между родители и деца. 7-8-и са силните ви и успешни дни за периода. Всичко предприето ще тръгне по правилата и ще ви донесе ползи. Сега е моментът да влезете в нова среда и да приемате делови предложения. На 8-и действайте в посока на имотни наследствени дела. Получавате и награда за старанието си в миналото. Всичко, което се посее днес, ще се хване и даде богата реколта. На 9-и ограничете контактите и нищо ново не започвайте. Който тръгне с голямата кошница ще се върне дори и без нея. 10-и идва със слънчево затъмнение, което ще се отрази тежко на амбициите на ваши близки, а от там и на вашите намерения. Добре е да се планира, да се проучва, да се претеглят плюсове и минуси, но не и да се започва нещо амбициозно. На 11-и не се доверявате на предчувствията си и бъркате. Все пак не заставайте на пътя на колективните интереси. Обърнете внимание на семейството, работата да почака.
Водолей 21 януари – 19 февруари
За вас всичко е възможно на 5-и, но в следващите три дни за всичко ще ви трябват повече усилия и вложения на спестявания. Родените в първата декада да внимават на 6-8-и, когато може да се излъжат в преценката. На 6-и в работата и в личните ви връзки настава суетене и се случват събития, които разстройват добре подредената ви програма. Не влизайте в служебни препирни. 7-и ще ви донесе възможност да обедините сили, ресурси и интереси с доверени партньори. Сами трудно ще се справите не само с предстоящата работа, но и с необходимото финансиране. На 8-и разрешете семеен и имотен спор, уредете наследства и собствености. Енергетиката е пречистваща. Оставете в миналото разправиите. Работете в градината. На 9-10-и е добре да изчакате и да се оглеждате. Предстоят елиминации в лагера на конкуренцията. Нужна е трезва оценка на реалностите. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина и си правите изводите. 10-и е ден за прошка и покаяние. Анализирайте пътя, който следвате и направете някои корекции. На 11-и ще се събудите с усещане за целта и посоката, които да следвате.
Риби 20 февруари – 20 март
На 5-и не си променяйте плановете. Прекарайте този ден в спокойна атмосфера. Не планирайте делови срещи и нови запознанства. 6-и изисква самостоятелни действия. Не планирайте преговори. Не давайте непоискани съвети и не се месете в отношенията на близките. На 7-8-и ще постигнете максимално възможното и ще спечелите допълнителни пари. Работата ви потръгва. Може да получите награди, повишение и пари в брой. Не се отказвайте, ако ви предложат съвместен бизнес, хора, с които и друг път сте работили добре. 8-и е ден за финализиране на имотни сделки. Може да се договорите за крайни цени на покупко-продажби и да капарирате имот. На 9-10-и ще се сблъскате с доста негативи. Не поемайте необмислени рискове. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли и ще донесе грижи. Всичко предприето ще донесе само неприятности и болка. Не искайте много от живота и от другите. Следете знаците на съдбата и не предприемайте нищо рисково. На 11-и интуицията ви е на ниво. Решенията в момента ще дойдат повече по пътя на вътрешното усещане, а не по законите на логиката. /монитор

Публикувана на
05 Юни 2021 година