Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Каква ще е тази събота

Видяна: 25315 пъти

Овен
Днес Марс и Плутон са в точна опозиция в знаците на нехармоничните ви Рак и Козирог. Очертава се натиск от страна на тези, от които сте си позволили да зависите. Въоръжете се с търпенение и най-важното, не променяйте курса и планираните за деня срещи и действия. Следвайте предварително избраната посока, за да избегнете провали и загуби. По внимателно с тренировките.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден, в който с лекота ще елиминирате конкуренцията, ще спечелите конкурс, ще привлечете спонсори и ще се радвате на заслужена награда в посоката, в която дълго и упорито сте вървели. Пазете се от случайни контакти и от хора, които биха се прилепили към вас в желанието да споделят получените екстри. Време е да направите инвентаризация на личните отношения и връзки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
За днес се препоръчва пасивност, личен покой и дистанциране от светския шум. Правете всичко без бързане, за да избегнете пренапрежението и нервните сривове. Ограничете и случайните контакти. Ден за прочистване от шлаката в тялото и в душата. Бъдете внимателни към другите и не пришпорвайте близките с претенции. Не се занимавайте с чуждите проблеми, вашите ви стигат.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес е препоръчително да се движите като „кон с капаци”, да не обръщате внимание на разсейващите фактори и предложенията на хора, които срещате случайно. Не променяйте планове и намерения, особено ако вече сте ги съгласували с близките и семейството. До вечерта ще постигнете важна цел, стига да действате методично в избраната посока. Избягвайте случайните контакти.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят носи награда за добре свършената работа. Не бързайте с новите инициативи. Днес е важно да пресечеш финалната линия, да си подредиш живота и сметките, да проведеш приключващи разговори и да си получиш дължимото. Не протакайте и една раздяла, ако вече не виждате перспектива във връзката. Постойте в тишина и си подредете личните приоритети.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Не се включвайте в битките на другите, а бавно и полека с внимание и усърдие приключвайте задачите, с които сте се захванали. Не допускайте странични хора до амбициозните си проекти. Лесно може да ви яхнат и употребят. Ден на фатално привличане и в любовта. Не взимайте прибързани решения и не започвайте нова връзка. Направете лична и професионална инвентаризация.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Луна, Марс и Плутон образуват кръст със Слънцето на родените в третата декада. Не се отклонявайте от съгласуваните с партньори пътища и цели. Някой може да ви подведе и изкуши да тръгнете с него в нова посока. Това ще ви коства не само неприятности във връзките, но и финансови и здравословни проблеми. Ден на фатално привличане. Не посягайте към забранения плод.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Случващото се днес изисква да преосмислите начина си на живот и поведението си към околните. Взимате решения за прекратяване на отношения и за поставяне на точни изисквания към съместната работа и живот с досегашните си партньори. Ще постигнете крайната цел при преговори и ще получите заслужена награда за старанията си. Не бързайте с новите начинания. Дайте си време.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес печелят тези, които си вървят по пътя и не позволяват намеси. Всичко, което приключите в срок ще донесе пари и ползи и ще ви постави в по-изгодна позиция. Не допускайте нови хора в екипа и не правете промени в работата, която вършите. Всяко отклонение ще ви забавя и поставя дейността ви в риск. В този ден затворете вратата пред новите инициативи. След 11-и може да я отворите.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес Плутон от вашия знак е в точна опозиция на Марс от знака на Рака, а Луната от Овен налива допълнително масло в огъня на страсти и амбиции. Очертават се рискови положения , конфликти с близки и приятели и здравословни проблеми. Движете се внимателно, не поемайте рискови ангажименти и не си превишавайте правата. Родените в третата декада са в по-тежка позиция.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден на костенурката, която е ваш личен талисман и тотем. Бързайте бавно и ще напредвате сигурно. Важното е да не се разсейвате със странични неща и да не започвате нищо преди да сте постигнали набелязаната цел. Странични хора и фактори ще се опитват да ви отклоняват и притискат с изисквания. Гледайте само напред и си гонете интереса. Ще се похвалите с победа.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Прекарайте този ден в спокойна атмосфера. Не планирайте делови срещи и нови запознанства. В момента е добре да се движите изцяло погълнати от основната си цел и от работата, която сте обещали да свършите. Всяко отклонение от приетата програма за действие ще ви среща с неподходящите хора и ще ви вкарва в преразход на сили и средства. И вечерта си останете у дома.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
05 Юни 2021 година