Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлии този четвъртък

Видяна: 23546 пъти

Овен
Днес е добре да се приключват проекти и дела, които ще донесат награди и ще ви помогнат да се доберете до върхове в кариерата. Нищо ново да не се започва. Не влизайте в пререкания, не участвайте в митинги и демонстрации на сила. Опасно е да се включвате в чужди битки и да защитавате чужд интерес, ако не сте сигурни кой казва истината и кой заблуждава и лъже.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на плагиатите, на тези които няма да се посвенят да ни използват и ограбят труда. Нищо важно да не се започва, особено в комбина с човек, когото не познавате или и друг път ви е предавал. Охранявайте дома. Заемете се с подсигуряващите живота ви фактори. Добре е да приключвате работа и да предавате проекти, които ще ви донесат ползи и предложения и ще ви направят известни.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на коренната реформа, която няма да стане с мирни средства. Очертават се прояви на агресия а насилие, на открита враждебна политика по върховете на властта, на работното място и в отношенията ни с околните. Не се поддавайте на съблазни, стойте далече от хора в нетрезво или афектирано състояние. Не се подстригвайте и не си режете ноктите. Сънищата се тълкуват наобратно.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес сме склонни да влезем в конфликти по незначителни поводи, а значителните и до битки ще ни доведат. Сдържайте агресията, не се въвличайте в спорове и не участвайте в чужди скандали. Тълпата е неуправляема. Ден на коренни реформи, които ще променят много съдби. Символи на деня са покаянието и прошка. С тях нещата няма да излезнат от контрол и ще донесат примирие.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой стяга куфарите за заминаване, друг планира да се върне. На всички нива действат агресивни фактори. Работи се от позиция на силата. Не влизайте в конфликти, очертават се провокации. Неблагоприятно за оперативни намеси в областта на краката. Каквото приключите ще донесе ползи, а започнатото ще ви вкара в дългове и неприятности.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Родените в третата декада днес попадат в рискови и неблагоприятни ситуации. Не предизвиквайте никого и не се включвайте в чуждите разправии. Засилват се апетитите. Склонни сте към скандали и авантюристично поведение. И сексуалната енергия днес подкопава здравето и вреди на личните ви връзки. Вървите към изневери не само в любовта и на собствените си идеали.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес апетитите се изострят, нищо не ви стига или не става така както го искате. В състояние сте да неглижирате стари и доверени партньори заради нещо временно и неравностойно като партньорски отношения. Съблазните са на всяка крачка, бъдете избирателни във връзките. Засилват се тенденциите към конфликти, скандали и лични авантюри, които няма да донесат нищо добро.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на коренната реформа. Ако от доста време се подготвяте за промени сега е момента да ги направите. Ден на невъзвръщенците, на тези които обръщат гръб на миналото, на старите връзки и на страната си в търсене на ново място за развитие. Ако сте взели такова решение не поглеждайте назад. Добре е за приключване на дела, за финализиране на сделки и връщане на дългове.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Родените в третата декада ще изживеят болезнени моменти на отхвърляне и конфликти. Денят е свързан с насилието, с големите амбиции и страсти. Ще се прилагат непозволени хватки. Всеки се опитва да завладее най-добрите за себе си позиции. Не очаквайте да ви направят компромис. Бъдете внимателни със здравето, щадете очите. Наглеждайте дома и децата, приберете се навреме.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес ни движат фобии и фиксидеи. Събуждат се амбиции и апетити, които може да развалят договори и отношения. Контролирайте претенциите и желанието да заемете позиции определени за друг. Не мислете, че така ще придобиете повече сигурност. Венера вече ви гледа в опозиция от знака на Рака. Една връзка по месторабота може да навреди на семейния живот и на здравето ви.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес може да ви настъпят на болното място, а и вие сте прекалено амбицирани и не забелязвате капаните по пътя. Освобождават се скритите инстинкти и ловните страсти, но бъдете сигурни, че каквото и да уловите днес ще ви създаде само грижи и неудобства. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Не посягайте към забранения плод и всичко при вас ще е наред.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
За родените в третата декада денят ще донесе генерална промяна, коренна реформа в живота и бизнеса. Някой ще уреди работа в чужбина, а друг вече купува еднопосочен билет. В момента пренастройвате личната си китара и на нова любовна мелодия. Ще се случват събития, които ще ви оженят или разведат. Приключвате определен етап от живота си и дано знаете какво правите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
03 Юни 2021 година