Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Виктория търси лекари да спасят баща й

Видяна: 26840 пъти

Младата певица Виктория Георгиева, която ни представи на тазгодишното издание на Евровизия, търси лекари за баща си в Германия. До това решение стигнала, след като у нас не намерила медик, който да помогне за възстановяването му.
Неотдавна баща й бе диагностициран с aмиотрофична латерална склероза. Уточняването на това какво точно заболяване пречи на мъжа да се движи обаче отнело доста време, разказва певицата.
Първоначалните диагнози във родния им град Варна били херния и дископатия, тъй като в миналото бащата на Виктория е имал подобни проблеми. В столицата семейството посетило още 9 доктора.
Припомняме, че именно със снимка на своя баща певицата се представи пред близо 200-милионната телевизионна публика на Евровизия 2021. Виктория се представи повече от достойно, като достигна до шеста позиция в класацията на журитата. От телевота обаче тя получи едва 30 точки, заради които в крайна сметка се нареди на 11-о място. След края на конкурса десетки наши сънародници в чужбина съобщиха, че смс-ите им в подкрепа на Георгиева не са били приемани. Те публикуваха и скрийншотове от необработените им гласове. Причината за това обаче така и не стана ясна. /блиц

Публикувана на
01 Юни 2021 година