Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме пред последния ден на май

Видяна: 21045 пъти

Овен
Днес на всяка крачка ще срещате преграда, но с лекота ще я преодолявате. Ако искате нещата да вървят по-леко изпълнете дадените обещания и си спомнете на кого какво дължите или сте обещали. Ще сбъркате, ако действате в много посоки и разпилявате времето и личната си енергия. Ще се похвалят с победа тези, които действат максимално концентрирано върху даден проблем или дейност.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
За родените в първата декада пътят е като бягане с препятствия. Ограничете скоростта и контролирайте амбицията. Не си поставяйте много задачи. Тръгнете в посоката, която изисква бързата ви реакция или нещата не търпят отлагане. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите проблемите си и начините за тяхното решение. За утре планирайте разговори с вероятни спонсори.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Всичко предприето днес ще носи успех и ще се развива по правилата. С лекота ще отхвърлите съмненията и ще направите важна крачка напред в проекти и дейности, които в миналото са зациклили или сте изоставили поради липса на подкрепа и финансиране. Ден за преодоляване на прегради. Един се промушва отдолу, друг е приет с овации, но като цяло за всички ще има екстри и награди.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ако сте започнали нещо важно следвайте тази линия на действие, работа и поведение, без да се отклонявате встрани. Ще срещате пречки при договаряне, при инвестиции и покупки. Ако вършите няколко неща едновременно нищо няма да се получи. Ще си загубите времето и това на тези, които ви съдействат. Дайте си точна сметка кои са приоритетите ви и действайте само в тази посока.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден за гладуване и духовно прозрение. Не напрягайте очите. Не поемайте тежки задачи и не гонете високи цели. Няма да ви стигнат силите за нещата, които планирате или някой иска от вас. Забавете темпото, ако не искате да си създадете здравословни проблеми. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите развитието на проблемите си в бъдеще. Не се разпилявайте.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес и утре отлепяте от дъното, от нещата и проблемите, които ви спъват, ограничават и вредят на отношенията и личната ви репутация. В този ден преградите са лесно преодолими, а някои от тях са само в ума ни. Преодолейте комплексите, не позволявайте да ви препъват нереалистичните мисли и провалените отношения. Днес е важно да гледаш само напред, да си активен и концентриран.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес се връщате към старите проблеми и ги решавате успешно. Преградите по пътя ви са лесно преодолими. Ще срещате съюзници и съмишленици и заедно ще пробивате обсадата на конкуренцията. Днес за вас няма невъзможни неща или незначителни такива. Действайте активно в избраната посока и не се разсейвайте с нищо странично. Може да вземете важно решение.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес ще срещате спънки на всяка крачка, ще чакате по опашки и задръствания, ще ви забавят с документи и резервации, ще изживявате неприятни моменти в отношенията с близки и партньори и работите ви трудно ще напредват. Концентрирайте се над най-важното. Ако се разпилявате с много задачи нищо няма да свършите като хората. Смирете амбициите. Здравето е нестабилно.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Не се отказвайте от намеренията си в днешния ден, независимо какви прегради срещате. Проблемите ще са на всяка крача, но така ще проверите доколко сте предприемчиви, силни и настъпателни в амбициите си. Отхвърлете съмнения и колебания, вземете нужното решение. Концентрирайте енергията си върху важните задачи и като ги решите тогава започнете нещо друго.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес с лекота се отхвърлят съмненията и се прескачат прегради. Добре свършената работа носи награда, която може да ви издигне на по-висока позиция в професионален план. Енергията ви достига високи нива, но не бива да я разпилявате. Концентрирайте мисли и усилия в най-важната посока и чак когато свършите работата мислете за нещо друго. Не се претоварвайте, щадете близките.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес може да се справите с всеки проблем и да постигнете целта, която гоните от доста време. Преградите са лесно преодолими, а амбициите достижими. Ще водите в играта, ще привличате подкрепата на важни за бъдещето ви партньори и съюзници и ще направите удобни и приемливи за околните личните си желания. Не напрягайте очите. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Избягвайте месото. В момента върви пренастройка на личните ви ресурси. Тялото се обновява. Добре е да се направят някои процедури. Концентрирайте се над най-важната си цел. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Взетите днес решения ще ви помогнат да се издигнете на по-висока степен на развитие.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
31 Май 2021 година