Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Почина бащата на Адел, до последно двамата не се сдобрили

Видяна: 27145 пъти

Марк Еванс, бащата на Адел, е починал след битка с рака на 58-годишна възраст, съобщи в. "Сън". Певицата и татко й не са разговаряли в продължение на години, а източник, близък до семейството, каза, че отношенията им са останали лоши до самия край.
Марк е напуснал Адел, когато тя е била на три години, а историята за връзката им за пръв път излиза на преден план през 2011 г., когато той казва в интервю, че дъщеря му има проблем с намирането на любов заради емоционалните проблеми, които ѝ е причинил, след като е изоставил нея и майка ѝ Пени.
Преди две години той отново попадна в центъра на вниманието, когато беше обявено, че печели само между 50 и 100 лири дневно като доставчик и живее в скромна къща в Южен Уелс, докато дъщеря му печели милиони.
Той е бил близък с Адел, когато тя е била малко момиче, дотолкова, че тя е прекарвала училищните ваканции със семейството му, но всички контакти са били прекъснати през 1999 г., когато той претърпял емоционален срив след смъртта на баща си, нейният дядо Джон. След това започва дългата му борба с алкохолната зависимост.
През 2013 г. е диагностициран с рак на дебелото черво и след това заяви, че иска само да върне дъщеря си, признавайки, че е лош баща."Всеки ден пиех по два литра водка и седем-осем бутилки бира. Три години пиех така и само Бог знае как оцелях. Много се срамувам от това, в което се превърнах", каза тогава Марк.Приятелите му твърдят, че сърцето му е било разбито заради нарушената връзка с Адел и че той просто искал да бъде нормален дядо на нейните деца.

Публикувана на
13 Май 2021 година