Новина от категория България
Архив на публикациите

Веско Маринов надебеля рекордно

Видяна: 32680 пъти

Пандемията от коронавирус се е отразила пагубно върху фигурата на Веселин Маринов, който за близо година е трупнал около 20 килограма. В последно време трубадурът от Полски Тръмбеш избира по-широки тениски, за да не си личи, че се е окръглил, но дори и черните торбести одежди не помагат да скрие корема си.
Не е изключено да е качил килограмите не толкова заради системно пандемично преяждане, колкото заради прием на медикаменти, водещи до такъв резултат. Той също мина през коронавируса сравнително наскоро, а както е известно, подуването е честа странична реакция от приложението на кортикостероиди.
В пандемията изпълнителят на „Нашата полиция ни пази“ наблягал на обилното хранене вечер, което е най-вредно. Всеки път, когато се почувствал изнервен, похапвал. Прекомерната консумация обаче май видимо се е отразила на визията му, а фенките му са шокирани от вида му.Липсата на участия също е допринесла за покачването на килограмите. Заради затворените заведения и концертни зали се лишил от раздвижването си по сцената и така неусетно загубил битката с кантара.лупа

Публикувана на
13 Май 2021 година