Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Шокираща покана за сватба

Видяна: 24760 пъти

Младоженка шокира поканените на сватбата й. Причината – към поканата тя изпрати и много, много дълъг списък с правила. Те указват на гостите какво могат и какво в никакъв случай не могат да правят по време на сватбата й.Имено заради това мрежата я разпъна на кръст.
Булката забрани на гостите си и да закъсняват за празника й и да използва мобилни телефони по време на церемонията.
Иска от тях да не пият много, за да не се напият, както и да не си носят алкохол отвън. Освен това настоя гостите й да не пречат на видеооператора и на фотографите.
Забранява им да не пипат декорацията в залата, да не намират недостатъци на тържеството й и да не правят по време на „нейния ден“ да не коментират нищо, което не е свързано със сватбата й.
Забрани публикуването на снимки и видеоклипове от церемонията в социалните мрежи преди това да направи самата тя.
Публикува списъка със забрани, който е изпратила до гостите й с поканите им, и да потърси съвет от потребителите в мрежата дали е пропуснала някоя забрана.
Заради списъка от ограничения обаче си навлече гнева и подигравките на онлайн потребителите. Ето и част от коментарите под поста й: „Не можеше ли това да се направи по-деликатно?“; „Тези хора са ваши гости, а не съкилийници“; „Ако тези хора са ви били приятели, то след тази покана не само, че няма да дойдат на сватбата ви, ами и ще спрат да разговарят с вас – поне аз бих направила така!“; „Ако трябва да направите подобен списък с правила за гостите, вероятно каните грешни хора“; „Господи пази да имам такава позната!“ .
„Липсва само забраната някоя от свадбарките да не приближавам младоженика повече от два метра, както и да се опитат да я заместят по време на първата й брачна нощ!“, е една от реакциите.
В отговор на коментарите булката заяви, че не я интересува какво мислят другите за нейния списък с правила, тъй като това е нейната сватба./ jenata.blitz.bg

Публикувана на
12 Май 2021 година