Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

От какво се нуждае всяка зодия, когато има лош ден

Видяна: 15555 пъти

Лошите дни са неизбежни и колкото и да се стараем да избягваме проблемите, те непременно ни застигат в някакъв момент. В такива дни настроението ни пада под нулата, небето е мрачно и сякаш ни затиска (или така ни се струва, дори навън да е слънчево), гледаме всички накриво и се ядосваме на късмета си, който е избягал от нас. Разберете от какво имате нужда, за да се справите с лошия ден в зависимост от зодията!
Овен: Да прави нещо физическо
Може да е бягане, тренировка в салона, секс или просто агресивна видео игра. Всичко, което му позволява да трансформира неудовлетворението си в нещо друго. Ако успее да намери начин да освободи осезаемо този стрес, настроението му ще се промени, преди да се усети.
Телец: Да се поглези
Когато има лош ден, Телецът знае, че най-доброто нещо, което може да направи, е да се поглези. Независимо дали ще отиде в СПА центъра, на маникюр или просто ще се прибере вкъщи и ще се топне в горещата вана с чаша вино – лошият ден няма да продължи твърде дълго, след като успее да се отпусне.
Близнаци: Да се чуе с приятелите си, за да се разсее
Известно е, че Близнаците са добре свързани и макар да са независими и самостоятелни, те почти винаги имат определена група хора, с която да разговарят. Когато имат лош ден, ако могат да се свържат с няколко свои приятели и да започнат някакъв забавен или интересен групов чат, ще почувстват, че духът им се повдига доста бързо.
Рак: Да проведе откровен разговор с любим човек
Ракът е свикнал да бъде настойник и да се грижи за другите, така че не винаги е лесно да сподели нещо, когато преживява проблем. И все пак, ако има доверен любим човек, всичко, от което наистина се нуждае, е да изкара всичките си емоции на масата. След като успее да изкаже на глас проблемите си, ще установи, че се чувства значително по-леко.
Лъв: Да се напомни за добрите му качества
Макар че Лъвът обикновено притежава предостатъчно увереност, това не означава, че е имунизиран към лоши дни. Когато преживее неуспех, първо пострадва самочувствието му. Въпреки че знае много добре какви са силните му страни, за него е от огромно значение да чуе от някой друг за добрите си качества. Това е напомняне, че другите хора познават величието му, което е реално, а не само в неговата глава.
Дева: Да се съсредоточи върху това да направи остатъка от деня по-хубав
Въпреки че всеки има своите уязвими моменти, Девата предприема различен подход, когато има лош ден. Макар че лесно може да падне духом, Девата предпочита да се погрижи за останалата част от деня си. Може да не е в състояние да промени лошите неща, но може да даде най-доброто от себе си през останалото време и да поеме контрола над ситуацията, докато нещата не се оправят отново.
Везни: Да излезе с най-добрите си приятели
Представата за Везните често включва идеята, че те не искат да бъдат сами, но това наистина важи, когато имат лош ден. Трябва им рамо, на което да се облегнат, някой да им каже, че всичко ще е наред и че ще успеят да го преодолеят. Кой по-добре може да им помогне да стъпят отново на крака от най-добрия им приятел?
Скорпион: Да се уедини някъде далеч
За Скорпиона може да е изкушаващо да се затвори в дома си, когато преминава през труден момент. Въпреки това, когато има лош ден, той предпочита да предприеме пътуване сам и да отиде някъде, където никой не знае името му. Може би ще се запознае с нови хора, за да се разсее или може би просто ще се порадва на това, че е далеч от стреса, но на първо място ще накара ума си да се отпусне, радвайки се, че може да бъде сам на друго място за известно време.
Стрелец: Да отиде на пътешествие където и да било
Подобно на Скорпиона, когато Стрелецът има лош ден, той открива, че иска да избяга някъде. Не се страхува да излязе сам, но също така няма да се противопостави на приятелите си да му правят компания – стига да могат да поддържат неговото темпо. Стрелецът се интересува от опознаване на нови места, изчистване на ума и съсредоточаване върху по-положителни неща от проблемите, с които се е сблъскал.
Козирог: Да се напомни за постиженията му
Козирогът може да понесе много натиск върху себе си и да се справя с лошите дни доста често. Всеки път, когато му дойде твърде много обаче, едно напомняне за всички неща, които е постигнал, може да свърши чудеса. Ако чуе някой да потвърждава положителните му качества, това е само бонус, за да се промени настроението му.
Водолей: Да има с кого да обсъди най-новата си философска теория
Въпреки че може да не му е приятно да признае, когато му е трудно, дори Водолеят знае, че не е защитен от подобна ситуация. Винаги когато минава през труден период, най-доброто нещо, за да подсили настроението си, е да говори за другите проблеми, които се случват в света. Макар че за някои може да звучи потискащо, Водолеят го използва като напомняне, че светът е по-голям от неговите собствени проблеми и предпочита да изследва по-големи идеи и сложни теории с други хора, вместо да ги разплита сам.
Риби: Да има кой да провери дали са добре
Рибите често се свързват с всички останали, когато усетят, че имат проблем. Те са дълбоко в съзвучие със собствените си емоции, както и с емоциите на хората около тях. Всеки път, когато имат лош ден, те не се страхуват да се изправят пред емоциите си, но са склонни да се справят с това сами. Най-доброто нещо, което може да им се случи, е да накарат някой да провери как се чувстват. Те не искат да притесняват другите, но ако някой отдели време да разговаря с тях в лош ден, веднага ще се почувстват по-добре. /Една.бг

Публикувана на
11 Май 2021 година