Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Млад кaнибал-сервитьор удушил майка си, нарязал я на 1000 парчета

Видяна: 19703 пъти

28-годишният испански сервитьор Алберто Санчез Гомес бе признат за виновен за смъртта на 68-годишната си майка Мария Гомес, причинена в началото на 2019 година, когато той я удушил и нарязал тялото й след кавга, пише bg-voice.com. Присъдата, която го очаква, е над 15 години затвор.
Убийството бе потресаващо жестоко, като местни съобщения от онова време твърдят, че жената била накълцана на 1 000 малки парчета, а безработният й тогава син запазил главата, ръцете и сърцето й, намерени на нейното легло. Извергът ял от нея, късове били намерени в пликове във фризера, а нейни кости – из чекмеджетата в дома – апартамент в околностите на Мадрид, близo до прочутата арена за борба с бикове Las Ventas.
Според следствието Санчез е използвал дърводелски трион и два кухненски ножа, за да я нареже. Той бил разкрит, когато приятелка на майка му алармирала полицията, че не я е виждала и чувала повече от месец.
Синът-канибал твърдял на процеса, че не помни какво се е случило. По време на делото обяснил, че като гледал телевизия, улавял скрити съобщение и чувал гласове, които му казвали да убие майка си. Санчес трябва да плати и кръвнина от 90 000 евро на по-големия си брат. През следващите 6 дни съдията ще определи колко години затвор да е присъдата. /блиц

Публикувана на
11 Май 2021 година