Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Футболна мацка се хвали, че няма силикон

Видяна: 15982 пъти

"Нямам силикон в гърдите. Те са съвсем натурални!" Това призна сексапилната половинка на нападателя Али Соу. 20-годишният български модел Габриела Крекманова се премести да живее с бившия голмайстор на ЦСКА-София в Русия тази пролет. Двамата спретнаха любовно гнезденце в град Ростов, където Али играе.
Тя е една от най-следваните футболни половинки от българските фенове. Предизвиква небивал интерес в социалните мрежи и затова реши да отговори публично на въпроси на свои последователи. Категорична, че пищният й бюст е напълно естествен. Признава, че перфектното й тяло не се нуждае от специална хранителна диета.
"Никога не съм спазвала режим, ям всичко. Тренирам през ден, ако не ме домързи", откровена е половинката на Али Соу. Все пак се е подлагала на различни разкрасителни интервенции. Варненската хубавица е честна, че си е поставила 0,5 мл хиалурон в устните, а преди две седмици е направила и втора такава процедура в Русия. Затова сега джуките й изглеждат още по-набъбнали, писа "България Днес".
Габриела и Али живеят заедно с двете им кучета от породата бостън териер. Признава, че е направила куп ваксини и извадила куп разрешителни, за да може да вземе домашните любимци със себе си. Възхитена от живота в Русия и няма намерение да се прибира на този етап. "Определено хората тук са доста по-добри и услужливи. Спокойно е и има много приятни места за хапване." Родителите на българката подкрепят връзката й с тъмнокожия футболист и дори са готови да го приемат за зет.

Публикувана на
08 Май 2021 година