Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Нарочената за Мата Хари пелтечи от малка

Видяна: 20360 пъти

Най-коментираната личност в България в момента е ... Маги Бадер. На 7 май сайтът Agri.bg тиражира думи на Светослав Илчовски, че тя е прословутата "Мата Хари", която е направила снимките и видеото в спалнята на Бойко Борисов и създателят на фирма "Градус" Иван Ангелов ѝ платил 5000 лева.
Самият Борисов определи неизвестната дама като "Мата Хари" в пространно интервю пред Frankfurter Allgemeine Zeitung. Иначе бяха публикувани два мъгляви кадъра, които показват, че заснетото в спалнята на премиера в оставка е направено от жена.
Коя е Маги Бадер? Магдалена Свиленова Тепавичарова e родена на 15 август 1992 г. През 2017 година печели известния конкурс за красавици "Мис Плеймейт" под артистичното си име Маги Бадер. В публикация на „Труд“ от юни 2020 е посочена като съпруга на Размиг Чакърян – Ами, бивш служител на Къро, но документално не се открива такава връзка.
Колкото до информацията, че именно тя е Мата Хари, има някои фактологически несъответствия. Снимките на чекмеджето с кюлчетата и спящия Борисов, са правени на различни дати през 2017 и 2019 г., показа експертизата, която направи Бивол. Четири от снимките са направени на 4 януари 2019 г. – петък. На тази дата обаче Маги Бадер е била в Дубай според нейните снимки във Facebook и Instagram. Тя заминава за ОАЕ в края на 2018 за новогодишните празници и в профила ѝ има множество снимки от Дубай и Абу Даби. Това не я изключва автоматически от кръга на заподозрените като Мата Хари. Възможно е чекмеджето да е снимано от различни посетителки по различно време.
Преди години Маги участва в предаването на Нова ТВ "Черешката на тортата". Там тя признава, че пелтечи, докато говори. Особени проблеми ѝ създават съгласните като п, р и т, на които езикът ѝ запира. Говорният дефект тя има от малка: „Играех със сестра си на криеница. Внезапно много се уплаших и започнах да пелтеча. И досега имам проблеми, но не ми пука”.
Actualno.com

Публикувана на
07 Май 2021 година