Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Българка причина легендата Икер Касияс да се разведе

Видяна: 25240 пъти

Сензационна версия за раздялата на най-известната двойка в испанския футбол разкриха местните медии. Според информациите от Иберийския полуостров, българка е една от причините за развода между легендарния вратар Икер Касияс и журналистката Сара Карбонеро.
29-годишната Надя Александрова е в отношения с бившия страж на Реал (Мадрид) още от 2019 г., обявиха в предаването „Салваме“ по телевизия „Телесинко“. Те научили за авантюрата между двамата от бившия приятел на българката. Според изнесената информация, тя работи в автомобилния бизнес, но също така е популярен инфлуенсър в „Инстаграм“.
От предаването дори се свързват с Надя Александрова, която се включва в ефир.
“Откъде научихте? Майко, мила! Малцина знаеха за това! Той ми има доверие. Страхувам се как ще реагира. Отношенията ни са сложни. Много сме близки и се нуждаем един от друг. Заедно сме от две години и беше много трудно да запазим тайната“, обяснява нашенката.
Отрича да е виновна за провала на брака на знаменития вратар на Реал (Мадрид) и популярната журналистка Сара Карбонеро: „Не съм аз причината за развода. Не се чувствам като човек, който е развалил брака и семейството им“. /блиц

Публикувана на
07 Май 2021 година