Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Ани Цолова обедня

Видяна: 23720 пъти

Вече четвърта година Ани Цолова не е на екран и отсъствието й от телевизията се е отразило на стандарта й на живот, видя HotArena. Фотографите я уловиха зад волана на стар автомобил, закупен за не повече от 8-9 хиляди лева.
Докато беше в Нова ТВ изкарваше толкова само за месец. Фордът втора ръка, с който бившата телевизионерка се придвижва в момента, е семейна кола за нея и съпругът й Васил. Двамата продължават да делят един покрив въпреки трусовете в брака им през годините. С мъжа й бяха забелязани да се прибират в имението им в столичния ВИП квартал Драгалевци, което екс водещата купи докато все още беше на щат в Нова телевизия, за над 400 хиляди лева.
Палатът вече е скрит зад висока дървена ограда, за да се радват Ани и семейството й на пълно уединение в имота си. Любопитна подробност е, че вместо Васил да управлява семейния им автомобил, тя сяда на шофьорското място. От край време се знае, че в тяхното семейство цари матрирхат и амбициозната журналистка всъщност дърпа конците в брака им. Операторът Васил дори дълго време беше безработен и всички отговорности бяха легнали на плещите на жена му.
Сега съпругът на Цолова е неин съдружник във фирмата. Откакто напусна Нова ТВ, Ани се занимава със семинари и обучения по медийни науки, както и с организиране и заснемане на рекламни кампании на различни фирми. Двамата с Васил са заедно и у дома, и на работа.

Публикувана на
07 Май 2021 година