Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим този петък

Видяна: 24461 пъти

Овен
Днес с никого не може да се разбереш, а ако се получи това е знак за неравностойна игра и тенденция към манипулация. В обедните часове Луната преминава през градусите на обсебването. Не взимайте отговорни решения, не водете преговори и не се съгласявайте с мненията и позициите, които някой се опитва да ви наложи. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Телец
Ден на разправии за дреболии. Всеки говори без да изслушва другия. Неблагоприятен ден за дискусии, събрания и съвместни инициативи. Разделяме се на лагери и сами си вредим с несъгласувани действия и непремерени приказки. Вероятни са опити за обсебване и изнудване. Родители и деца трудно се разбират, а това ще се използва от трети лица. Научавате важни уроци.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Не участвайте в колективни инициативи. Ден на голямата говорилня. Лесно се влиза в безсмислени спорови и интриги, които не водят до никъде, а само ви качват нервите и ви губят времето. Вероятни са опити за манипулация, както с агресивни действия така и с подвеждаща информация. Бъдете избирателни в контактите, не смесвайте задължения и отговорности, лекарства и алкохол.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Важното свършете по най-бързия начин. Към обед попадате под влияние на илюзии и обсебващи присъствия. Родените в първата декада са в неблагоприятна позиция за обвързване по какъвто и да било повод. Не приемайте предложения, които ви притесняват или изкарват от равновесие. Може да влезете в конфликти с хора, опитващи се да ви манипулират и товарят със своите задължения.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес може да направите полезни, удобни и желани от другите своите собствени амбиции и намерения. Може да си осигурите и необходимото финансиране. Водете само двустранни разговори и преговори. Където се съберат повече хора, няма да се стигне до единно мнение. Преговорите ще се проточат и ще ви загубят времето. Желателно е да потърсите компетентна консултация от специалист.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Денят е неблагоприятен за преговори, за участие в събрания и срещи на екипа. Ще има разногласия по всички въпроси. Губите си времето, а и нервите и направените разходи няма кой да ви плати. Съветът е да си уредите директна среща с капацитет в интересуващата ви област. Говорете директно с шефовете. Не използвайте посредници и парламентьори. Важен е директният контакт.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден на остри сблъсъци по линията на личните интереси. Очертава се тенденция към обсебване вниманието на хората с проекти и дейности изгодни за малцина. Споровете ще се изострят, трудно ще се постигне консенсус по каквито и да било въпроси. Всеки дърпа чергата към себе си и тя ще се скъса. Никой не е в изгодна позиция, взаимно си вредим и пречим дори и в най-дребните неща.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
6
Късмет
6
Здраве
Скорпион
Действайте активно до обед, без да влизате в коментари и разправии с околните. В обедните часове тече програма за обсебване и изнудване. Може да убедите някой да ви съдейства, да ви плати сметката или да поеме личните ви грешки и отговорности. Не е изключено и вие да поемете чужда вина и чужд дълг да платите. Очертават се скандали след направените неприятни разкрития.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед влизате в спорове и конфликти както у дома, така и на работното място. Приемате прекалено лично забележки и критика. Каквото отложите за следобед ще мине много по-добре и без излишни разправии. Не избързвайте при взимане на важни решения. До обед действат обсебващи и манипулиращи фактори, но към края на деня с всеки може да се разберете и помирите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Важното за деня свършете по най-бързия начин и то без да използвате чужда протекция или помощ. Където се съберат повече хора, ще се заформи скандал. Очертават се опити за обсебване. Следобед ще ви бъде оказван натиск в работата и в личните връзки. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Ако се скарате с някого, може да се разделите и взаимно да се провалите.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
6
Късмет
6
Здраве
Водолей
Очертават се конфликти в местата, където се събират повече хора. Неблагоприятен ден за срещи на екипа, за участия в събрания и конкурси. По незначителни поводи може да избухнат разправии. Не провокирайте никого и не се опитвайте да налагате волята си. Ще срещате отпор от страна на близките и децата. Не правете компромиси, за които ще съжалявате. Отложете разговорите.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Родените в третата декада ще имат ползотворна сутрин, стига да не се включват в колективни инициативи и да си гонят интереса самостоятелно, независимо кой как иска да им помогне или навреди. В обедните часове лесно може да бъдете заблудени и зарибени. Луната преминава през градусите на обсебването. Някой, който знае слабите ви места, опитва да ви изкуши.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
07 Май 2021 година