Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Крушарски ще покаже тези, които само лапат, зам.-кмет няма да влиза в затвора

Видяна: 22448 пъти

На някои хора в Пловдив ще им покажа как трябва да се правят нещата, докато някои други само лапат, каза през репортери собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски при заминаването си за бизнес срещи в Русия.
"Ще се случват хубави неща. Покрай Великден имах важни и обнадеждаващи разговори. Искам отборът и феновете да са спокойни за финансирането. Както и господин заместник-кметът по строителство и инфраструктура Пламен Райчев. Сега няма да влиза в затвора. Беше казал, че ако разпише документ, който да ми разреши аз да си оправя стадиона, щял да влезе в затвора. Сега няма да влезе. Трябва да има равни условия за всички. Стига са жалили само Ботев и са им давали какво ли не. Те нали ще правят и дублиращ отбор. Знаете ли колко ще му струва издръжката? Пари явно си имат и помощта трябва да е еднаква за всички. Аз колко години вече сам се оправям?", завърши с риторичен въпрос босът на Локо.
Феновеизразиха надежда в скоро време от Ман Сити да се свържат с Христо Крушарски и да напазаруват ракети против градушка, за да избегнат катаклизмите като тези в мача с Пари С Жермен от Шампионска лига. Тогава на "Етихад Стейдиъм" прасна градушка точно преди началото на мача. "Откакто Крушарски е в Локо над "Лаута" град не е падал, ако изключим шестте гола в мрежата на Ботев", аргументират се те.

Публикувана на
06 Май 2021 година