Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме на Гергьовден

Видяна: 20740 пъти

Овен
Днес е важно да се прочистим от шлаката, от мислите, които не са наши и от въздействието, което някой ни оказва. Не се препоръчват нови запознанства, не е ден за първа среща. В момента е важно да се приключва, да се довършва обещаната работа и да се постъпва отговорно към личните и професионални задължения. Спазвайте диета, върнете си формата след богатите трапези.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила. Ще се намери изход от трудно положение. Започват промени на всички нива в живота, в работата и в партньорските ви връзки. В такъв момент е важно на каква база си стъпил. Не оставайте там, където положението ви се клати или не срещате разбиране. Укрепете семейните връзки и си дайте сметка къде искате да бъдете и с кого.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Денят носи крах на мечтите, на илюзиите, на необмислените и прибързани начинания. Нищо ново да не се започва, а системно и обмислено да се гонят целите, които ще ви осигурят стабилност. Днес дават плод делата започнати в миналото, а това, което стартирате ще ви донесе загуби на пари и позиции. Ден на фатални срещи, на заробващо привличане и влияние, от което трудно ще избягате.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес съдбата ще ви се усмихне, ще ви помогне да постигнете нещо, към което отдавна се стремите. Луна и Нептун от Риби ви даряват с вдъхновение и магнетичност, с финес и привлекателност, а Марс във вашия знак стимулира борбеност и активност. Поне една цел ще бъде постигната. Не се разсейвайте с маловажни неща, постарайте се да се представите на ниво пред шефове и комисии.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на фатално привличане, което може да ви отклони от важната и печеливша за вас цел. Лесно може да изпаднете под влияние на приятели, познати и любими и да изоставите плановете и намеренията си заради техните амбиции или прищевки. Следвайте неотклонно целта си и ще успеете. Прочистете се от шлаката с диета на всички нива. Ограничете вредните храни и връзки.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на генерални реформи в работата и в начина ни на живот. Ако усетите накъде духа вятъра и бързо се преориентирате ще си спестите проблеми и загуби на позиции и влияние. Не оставайте в места, където нямате перспектива. Ден на корабокрушенците добрали се до спасителния остров. Не всеки ще успее, но ако не опитате, ако не се борите за бъдещето си няма как да разберете.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес е противопоказно да се бърза, да се правят необмислени изявления и да се прекъсват изказванията на околните в желанието за лична себеизява. Нищо ново не започвайте и не обещавайте. В момента е важно как ще се справите с поетите задължения и какво ще представите като готов продукт и мнение до края на работното време. Предайте доклади и проекти и чакайте повишение.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Cвeтъл дeн - Гeргьoвдeн. Дeн зa рaдocт и прaзнувaнe, нo дaли и вътрeшнaтa ви нacтрoйкa e тaкaвa. Днec щe търcитe cилa, динaмикa, cтрacт. Мoжe би e врeмe дa ce oтдaдeтe нa oнoвa нeщo, кoeтo дaвa cмиcъл нa живoтa ви, кaрa ви дa вибрирaтe, нe ви дaвa пoкoй. Дaйтe cи cмeткa кaквo ce рaждa, кoгaтo нeщo умирa във вac. Интeрeceн дeн, кoйтo щe ви дaдe oтгoвoри нa cъкрoвeни въпрocи.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ако днес се отклоните от зададената програма и от предварително съгласуваните дейности и инициативиq ще сбъркате и ще си създадете куп неудобства и проблеми. Изпълнете каквото сте обещали. Противопоказни са страничните и непредвидени срещи, както и новите запознанства. Денят е рисков повече за родените във втората декада, а утре и другите ще се поизпотят.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Този ден дава възможност да се изкачи висок връх в кариерата и личната амбиция. Не позволявайте да ви разсейват странични хора и фактори. Следвайте неотклонно избраната в предните дни посока. Може да се появи нещо неочаквано, но каквото и да е, не му обръщайте внимание и не се отклонявайте от целта. Печели този, който умее да отстоява личната си позиция.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
6
Късмет
6
Здраве
Водолей
Ако днес проявите настойчивост и не се отказвате от целите си, до вечерта може да получите това, към което се стремите. Доверете се на усещанията си и на личното си вдъхновение. Една непредвидена среща може да ви обърка плановете и да ви отдалечи от важните за вас хора и дейности. Ще се ядосвате и съжалявате, ако се отклоните от предварително планираната посока.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Риби
Един вдъхновен и творчески ден, в който намирате начин да постигнете целите си и да завоювате отдавна гонена позиция. Изискването е да се концентрирате върху най-важното и като го постигнете, тогава да се върнете към останалото. Дори и една малка стъпка встрани от пътя, който следвате ще носи проблеми. Не поглеждайте към изкусителите. Защитете си мястото и парите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве /монитор

Публикувана на
06 Май 2021 година