Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

С кой зеленчук се асоциира всяка зодия

Видяна: 27084 пъти

Овен
Родените под знака на Овен хора са огнени, светли и уверени. Те са смели, доминират и не се страхуват да бъдат себе си. Личността им най-много прилича на чушките. И те са огнени, смели и могат да подправят всяко ястие!
Телец
Телците са топли и нежни. Те са смирени и земни и по този начин приличат на сладки картофи.
Близнаци
Близнаците са гъвкави, адаптивни и лесни за работа. Зеленчукът, на който най-много приличат, е лукът. Подобно на Близнаци, и лукът може да се използват във всяко ястие и кухня и да се съчетае с различни други зеленчуци и контрастни вкусове.
Рак
Зеленчукът, на който Раците най-много приличат, са картофите. Раците са привързани към дома и са земни хора, които са спокойни и достъпни, както картофите.
Лъв
Лъвовете крадат светлината на прожекторите, където и да отидат. Те са ярки и смели. Винаги знаят как да се открояват от тълпата. Зеленчук, който много прилича на личността на Лъвовете, са аспержите.
Дева
Девите са здравословни, перфекционисти и просто с класа. Те са практични и логични и не се увличат твърде лесно. Зеленчукът, на който най-много приличат, е зелето. То е здравословно и вкусно и е идеално за тези, които искат да хапнат вкусно.
Везни
Везните имат за цел да обединяват хората, да правят партита и в общи линии да са максимално социални. Те обичат да бъдат заобиколени от хора и по този начин приличат на зеленчука, който е лесен за приготвяне в големи количества - гъби. Гъбите са многофункционални точно като Везните и могат да бъдат приготвени по много начини.
Скорпион
Скорпионите, поради срамежливия и сдържан характер, са едни от най-неразбраните зодии. Често се наричат високомерни и никой не разбира нито тях, нито тяхната стойност. По същия начин, най-неразбраният зеленчук е патладжанът, тъй като никой наистина не го приема на сериозно, докато не бъде приготвен по сложен и изискан начин!
Стрелец
Стрелците обичат да пътуват. За тях перфектният зеленчук изисканото китайско зеле, което е също толкова сладко, деликатно и екзотично, колкото личността на Стрелците!
Козирог
Козирозите са любители на забавлението, лесни и гъвкави. Те са свободни от задръжки и могат да говорят с всеки за всичко! Зеленчукът, на който най-много приличат, е кориандърът. Той е гъвкав и може да се съчетае с почти всяка от останалите съставки!
Водолей
Водолеите са оригинални, нестандартни и различни. Те наистина не обичат да поемат по утъпкания път и имат свой собствен уникален начин да правят нещата. Тяхната нестандартна личност най-много прилича на колоказия. Колоказия също е уникална и необичайна като Водолеите.
Риби
Рибите са креативни и смели. Те са готови да опитат нови неща и са различни и откровени в подхода си. Зеленчукът, на който най-много приличат, трябва да е магданоз, тъй като той е също толкова смел, нестабилен и визуално привлекателен, колкото хората, родени в Риби!
/Actualno.com

Публикувана на
04 Май 2021 година