Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои трудно понасят раздялата

Видяна: 12810 пъти

Риби
Раздялата може да разтърси представителите на зодия Риби. Те са толкова крехки, чувствителни и чупливи, че трудно биха преглътнали да се лишат от компанията на доскорошната си половинка. За тях почти равносилно на смърт да бъдат зарязани от любим човек. Когато това се случи, Рибите прекарват дни наред у дома, ближат рани и не могат изобщо да си представят как ще продължат напред сами. Дълго време таят надежда, че нещата ще се променят и бившата им изгора ще ги потърси. Когато това не се случи, опитват да намалят болката с тъжни филми, книги и драматични балади. Това поне им помага да излеят всички лоши чувства и да продължат напред.
Близнаци
Близнаците се чувстват наранени от всяка раздяла, независимо дали е само по тяхно желание или и по съгласие на партньора им. Забележете обаче, че те няма да признаят колко много страдат. Предпочитат да се скрият от света и да спотаят болката дълбоко в себе си. Може дори да се отдадат на злоупотреба с опиати или работохолизъм. Ще направят всичко възможно, за да не мислят за станалото. Не е изключено от яд и безсилие дори да започнат веднага да излизат на срещи с други хора. Рак
Ракът е от зодиите, които трудно приемат раздялата. Ако това се случи, те започват да оплакват съдбата си, да винят своята наивност и да презират човека, който ги е накарал да страдат. Лек за тяхната любовна мъка са срещите с приятели и книгите. В случай, че те не успеят да им помогнат, Раците са склонни да сторят и някоя глупост.
Скорпион
Усетят ли, че краят на връзката им е настъпил, Скорпионите могат да са много нападателни, отмъстителни и агресивни. Ако сте предизвикали яростта им, по-добре се скрийте от погледа им за дълго време. Те са толкова злопаметни, че ще побързат да ви отмъстят за всяка пролята сълза. А ако сте бивша половинка на Скорпион, пригответе се, че той или тя може да се опита да провали вашата следваща връзка.
Телец
Телците имат мазохистични наклонности и също не приемат никак спокойно разделите. Те могат да станат агресивни към бившата си изгора или към самите себе си. Изпадат в тежки депресии и не могат да контролират напълно действията си. Ако искате да приключите връзка с такъв човек, трябва да поговорите като възрастни хора, обсъждайки всичко честно. Изненадващото прекратяване на отношенията определено много стресира Телеца.
Actualno.com

Публикувана на
04 Май 2021 година