Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво се препоръчва днес

Видяна: 26108 пъти

Овен
Денят се свързва с промяната, с насилието, с нетърпението да се заложат нови параметри на работа и личен живот. Склонни сте към прекалявания и авантюристично поведение. Днес и тълпата е неуправляема. Не се знае кой как ще реагира на нечии изказвания и действия. Символ на деня е прошката и разбирането. Дано сгрешилите съберат сили да си признаят. Истината ще боли.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Телец
Меркурий напуска вашия знак, а Венера сключва пречупващ аспект с Луната. Попадате в информационно затъмнение, в доброволна или наложителна изолация. Вървите към неприятни отношения с близки и любими хора. Очертават се проблеми в любовта. Днес сексуалната енергия влияе негативно на здравето. Съблазните са на всяка крачка. Може да ви спретнат компромат.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес Меркурий напуска знака на метериалния Телец и навлезе в знака на трона си Близнаците, където ще действа с високо ниво на интелигентност и с мисъл повече за бъдещето, а не само за парите. Нужен е нов подход, нови хора с нови знания и умения, които ще задвижат реформите. Само с пари не може да се оправят нещата. Нужни са и хора с интелект и мисъл в по-далечна перспектива.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес няма компромис за наивните, за хората с комплекси и неконтролируема емоционална реакция. Вероятни са конфликти по незначителни поводи. Не сте склонни да отстъпите, а ще ви се наложи. Денят се свързва с коренната реформа, която започва независимо дали искате или не. Вземете инициативата в свои ръце, не оставайте друг да движи и направлява нещата от живота ви.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Лъв
Един от рисковите ви дни за месеца, особено за родените около 10-15 август. Не очаквайте да ви подкрепят или направят компромис. Конкуренцията е безмилостна навсякъде където отивате. Вероятни са удари под кръста и проблеми със закона, ако не сте уредили плащания, данъци и такси. Не на последно място се очертава и проблем в любовта и личните връзки. Върви се към взаимни изневери.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Днес всеки действа от позиция на силата. Апетитите са огромни. Никой няма да ви направи компромис. Кой както може ще използва другия. Не си правете илюзии, че ви посрещат и изпращат с усмивка. Помислете доколко сте се подценили и сте оставили другият да води играта. Навлизате в тридневен рисков период. Ще срещате повече опозиция и притискане вместо приятелско рамо.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Тежък ден, промените идват с агресия и насилие. Търпението се изчерпва. Започвате коренни промени в работата и в начина си на живот. ден на горчивата истина, на открития и признания, които ще променят съдби. Тълпата е неуправляема, независимо опитите на някой да я яхне. Вечерта в живота ви може да се появи спонсор и покровител. Усмирете болезнените амбиции, намалете риска.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ден на конфликти и агресия по всички направления на работата и личния ви живот. Родители и деца не се разбират и влизат в открити сблъсъци. Символ на деня е прошката. Опитайте се да разберете другата гледна точка. Днес родените в третата декада не са в добри отношения със закона. Като капак може да дойдат изневери и липса на внимание и подкрепа във важен момент.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Близнаците. Ще срещате съпротива, ще се налага да се доказвате и обяснявате за очевидни неща. Някой ще се опита да ви отнеме думата или да си присвои ваш интелектуален продукт. Нараства и вътрешната ви съпротива спрямо тези, които отдавна ви мътят водата и поставят в подчинителна позиция. В следващите дни ще водите тежки битки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Препоръчва се изолация и дистанциране, особено от места, където се водят неравностойни битки и то без правила. Неблагоприятно за оперативни намеси по отношение на крайниците. Проведете лечебни и възстановителни процедури, спазвайте диета. Не се намесвайте в отношенията на околните и не давайте непоискани съвети. Апетити и амбиции са изострени до краен предел.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Луна и Юпитер от вашия знак сключват пречупващи аспекти с Венера от Телец. Очертават се проблеми в любовта и връзките. Може да ви изнудват и притискат за услуги ползи и пари. Внимавайте във връзките. Неблагоприятен ден за запознанства, за съвместни действия и изневери. Ще ви спретнат компромат. Може да се окажете вкарани в предварително нагласена схема.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на невъзвръщенците. Случват се събития, които може да върнат някой при корените, а друг да прогонят далече от дома. Не се намесвайте в решенията на деца и внуци. Изисква се всеки да влезе в своята битка за щастие пари и любов. Някой може да се почувства предаден, но за друг се вижда светлина в тунела от грижи. Денят се свързва с личната ни саможертва и с прошката.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
04 Май 2021 година