Архив на публикациите

На каква възраст ще забогатеете

Видяна: 10309 пъти

Астролозите са проучили и посочили възрастта, на която представителите на различните зодиакални знаци ще достигнат своята финансова зрялост.
Така например, Овните ще могат да се отпуснат и да се насладят на резултатите от своя труд не по-рано от 40 годишна възраст и до този момент ще трябва да живеят със скромни финансови средства.
Телецът също най-вероятно няма да стане млад милионер. Според предсказанията на звездите, комфортно съществуване за тях ще дойде едва на 39-годишна възраст. Близнаците могат да се считат за най-нещастния зодиакален знак по отношение на финансовите въпроси. Те са предопределени да почувстват радостите от богатия живот не по-рано от 50 годишна възраст.
Малко по-рано, на 45 години, Раците здраво ще стъпят на краката си.
Но амбициозните и безкрайно самоуверените Лъвове, с достатъчно енергия, ще могат да си позволят много повече на 27 години.
Девите, въпреки невероятната си любов към реда и рационалността по отношение на харченето на пари, ще могат да си осигурят стабилен и достоен доход до 35-годишна възраст.
Но някои представители на зодиакалния знак Везни ще бъдат истински богати хора още на 20-годишна възраст! Парите много ще им завъртят главите. Все пак, най-важното е да не ги загубят!
Скорпионът ще забогатее на 40, а Стрелецът на 30, според астролозите.
Отговорните и трудолюбиви Козирози често стават успешни и богати дори по-рано - до 28-годишна възраст.
Но Водолеите ще трябва да чакат до 40 години, тъй като кариерата им ще има не само възходи, но и смазващи падения.
Рибите ще могат да реализират мечтите си за пътуване и ценни придобивки не по-рано от 35 години. /Actualno.com

Публикувана на
03 Май 2021 година