Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какви прелъстителки сте

Видяна: 20069 пъти

Въпреки че някои имат репутация на "най-добрите любовници в астрологията" (да, имаме предвид вас, Скорпиони), всяка зодия разполага с уникален снаряд от тайни оръжия, за да практикува изкуството на прелъстяването. Днес ще ви разкрием каква секси суперсила притежава всяка представителка на зодиака:
ОВЕН

Бърза и яростна
Не се притесняваш да поемеш инициативата. Можеш да разпалиш желанието на партньора ти за секунди, а позата "ездачка" е твоя запазена марка.
ТЕЛЕЦ
Бавно и славно
Обичаш да си играеш с търпението на партньора ти. Започваш бавно, обръщаш внимание на всяко важно място, а краят е опустошителен и незабравим.
БЛИЗНАЦИ
Приказка без край
Обичаш да реализираш своите палави фантазии. Знаеш как да поддържаш сексуалното напрежение - небрежно прошепваш мръснишка мисъл в ухото на партньора ти или изпращаш закачлива снимка, докато е на работа.
РАК
Много повече от секс
С теб дори авантюрата за една нощ се превръща в незабравимо страстно преживяване. Твоята искреност и емоционалност може да обезоръжи всеки мъж.
ЛЪВ
Любов като на кино
Лъвът живее, сякаш е звезда, а партнорът му веднага влиза във филма, когато го види без дрехи. Свещи, музика, красиво бельо... Необходимо ли е да продължаваме?
ДЕВА
Богинята
В началото караш мъжете да те възприемат като "невинна девица". Това обаче е само върха на айсберга - новата ти тръпка просто не знае какво го чака!
ВЕЗНИ
Прелъстяването е изкуство
За теб сексът е изкуство, а всичко, свързано с него, трябва да се практикува със същата отдаденост. Под завивките си многофункционална - можеш да играеш ролята и на доминиращата, и на пасивната страна.
СКОРПИОН
Първенецът на зодиака
Тази зодия е най-добрият любовник на зодиака. Носи тази титла с гордост, но не забравяй, че сексът не е само физическо удоволствие.
СТРЕЛЕЦЪТ
До края на света и отвъд него
Сексът с жена Стрелец не е цел, а цяло пътуване - ново, вълнуващо, бурно. Тази зодия винаги намира начин да изненада партньора си, дори след 30-годишен брак!
КОЗИРОГ
Шефът
Бизнес дама в живота, пантера в леглото. Както покоряваш върховете на успеха, така и сервираш големи порции удоволствие и очакваш в замяна нищо по-малко от същото. Бон апети!
ВОДОЛЕЙ
Пионерът
Отличаваш се с напредничаво и извъншаблонно мислене, бързо се отегчаваш, търсиш силни усещания - такава си в живота, такава си и под завивките.
РИБИ
Любов в рими
Сексът с теб е като поезия - нежен, многопластов, но не по вкуса на всеки. Едно обаче е сигурно - ти си от онези жени, които се забравят най-трудно.

Публикувана на
03 Май 2021 година